Есть сложности в работе интеграции? Не появляется всплывающее окно? Скорее всего допустили одну из распространенных ошибок при настройке. Создайте топик на нашем форуме и вам помогут в решении сложности!
Создать топик на форуме
Не выходит всплывающее окно звонка из правой панели программы, то есть при входящем или исходящем звонке не работает у 901 линии Жачек Максим Александрович. Прилагаю видео
[file]15009[/file]
Не выходит всплывающее окно звонка из правой панели программы, то есть при входящем или исходящем звонке не работает у 901 линии Жачек Максим Александрович. Прилагаю видео
Доброго дня, "доброго дня! перевірте, чи в картці цього працівника стоять галочки "Показувати спливаюче вікно..."" це все, що ви можете зробити по цьому питанню?
Доброго дня, "доброго дня! перевірте, чи в картці цього працівника стоять галочки "Показувати спливаюче вікно..."" це все, що ви можете зробити по цьому питанню?
Вітаю! Оскільки я не є працівником технічної підтримки, а інтегратором, то доступу до Вашого OneBox не маю. Я вказала Вам на налаштування, які часто забувають заповнити. Щоб можна було розібратися детально, треба знати адресу Вашого боксу, яку саме телефонію підключено, чи налаштовували права для працівників, чи з боку сервера телефонії прописані всі доступи, тобто помилка може критися в купі налаштувань. Найкраще це може знати людина чи компанія, яка Вам налаштовувала OneBox. Ви до них зверталися?
Вітаю! Оскільки я не є працівником технічної підтримки, а інтегратором, то доступу до Вашого OneBox не маю.
Я вказала Вам на налаштування, які часто забувають заповнити.
Щоб можна було розібратися детально, треба знати адресу Вашого боксу, яку саме телефонію підключено, чи налаштовували права для працівників, чи з боку сервера телефонії прописані всі доступи, тобто помилка може критися в купі налаштувань. Найкраще це може знати людина чи компанія, яка Вам налаштовувала OneBox. Ви до них зверталися?
Пожалуйста, присоединяйтесь к диалогу. Если вам есть что сказать - пожалуйста, напишите комментарий. Для входа потребуется мобильный телефон и смс-код для идентификации.
Войти и написать комментарий