Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Возникают вопросы на которые нет ответа на форуме? Вы всегда можете создать топик и там описать вашу сложность - наши партнеры-интеграторы с радостью вам помогут!
Создать топик на форуме
Добрий день. На вашому сервері, на жаль, закінчилося місце на жорсткому диску або inodes. Уточніть більш детально у свого остингу, збільшувати місце або к-во inodes потрібно у них.
Добрий день. На вашому сервері, на жаль, закінчилося місце на жорсткому диску або inodes. Уточніть більш детально у свого остингу, збільшувати місце або к-во inodes потрібно у них.
Хто такий зостинг? І що таке к-во inodes? невже ви не знаєте, що пишіть не програмісту? У нас дуже мало найменувань продукції. Можливо, потрібно забрати старі найменування? ми готові зробити це.
Хто такий зостинг? І що таке к-во inodes? невже ви не знаєте, що пишіть не програмісту? У нас дуже мало найменувань продукції. Можливо, потрібно забрати старі найменування? ми готові зробити це.
Зв'язалася з компанією, яка надає послуги хостингу. Сьогодні надійшла відповідь: Dear Client, can you please specify your request? I think everything is okay an not blocked. Mit freundlichen Grüßen / Kind regards Alexandra Dörr Hetzner Online GmbH Industriestr. 25 91710 Gunzenhausen / Німеччина Tel: +49 9831 505-0 Fax: +49 9831 505-3 www.hetzner.com Проблема не у хостингу!
Зв'язалася з компанією, яка надає послуги хостингу. Сьогодні надійшла відповідь: Dear Client,
can you please specify your request?
I think everything is okay an not blocked.
Mit freundlichen Grüßen / Kind regards
Alexandra Dörr
Hetzner Online GmbH
Industriestr. 25
91710 Gunzenhausen / Німеччина
Tel: +49 9831 505-0
Fax: +49 9831 505-3
www.hetzner.com
Проблема не у хостингу!
Добрий день. На сервері в дисковій підсистемі закінчилися іноди. Файлова система Iнодів IВикористана IВільна IВикористана% Змонтовано в /dev/sda1 2,3M 2,3M 0 100% / Що таке іноди, можна прочитати тут: https://ua.wikipedia.org/wiki/Inode Потрібно почистити диск. Можемо ми очистити, 1 годину.
Добрий день.
На сервері в дисковій підсистемі закінчилися іноди.
Файлова система Iнодів IВикористана IВільна IВикористана% Змонтовано в
/dev/sda1 2,3M 2,3M 0 100% /
Що таке іноди, можна прочитати тут: https://ua.wikipedia.org/wiki/Inode
Потрібно почистити диск.
Можемо ми очистити, 1 годину.
П'ятилетова Олена Клієнт писав/ла: Скільки це коштує і що конкретно ви чиститимете? Як швидко ви це зробите?
"$30/нормо-година." Ціни можна переглянути https://crm-onebox.com/ru/prices/ Чистимо диск, видалятимемо файли. Якщо БД не пошкодилася, за часом відновлення працездатності займе близько години. (+-)
[quote]
П'ятилетова Олена
Клієнт писав/ла:
Скільки це коштує і що конкретно ви чиститимете? Як швидко ви це зробите?
[/quote]
"$30/нормо-година."
Ціни можна переглянути https://crm-onebox.com/ru/prices/
Чистимо диск, видалятимемо файли.
Якщо БД не пошкодилася, за часом відновлення працездатності займе близько години. (+-)
Система знаходиться на вашому сервері. Тому Ви можете робити на сервері, що вважаєте за потрібне. При цьому ви відповідаєте за всі дії, які ви робите на сервері.
Система знаходиться на вашому сервері.
Тому Ви можете робити на сервері, що вважаєте за потрібне.
При цьому ви відповідаєте за всі дії, які ви робите на сервері.
П'ятилетова Олена Клієнт писав/ла: Чи можу я підключитись до сховища даних на моєму сайті. Хочу подивитись, які файли можна видалити
Олена, як і описав фахівець вище, у вас на сервері закінчилися іноди. Ви можете вирішити проблему самі, або можемо очистити ми за 1 годину. Якщо потрібно виставити рахунок, напишіть і ми зв'яжемося з вами
[quote]
П'ятилетова Олена
Клієнт писав/ла:
Чи можу я підключитись до сховища даних на моєму сайті. Хочу подивитись, які файли можна видалити
[/quote]
Олена, як і описав фахівець вище, у вас на сервері закінчилися іноди. Ви можете вирішити проблему самі, або можемо очистити ми за 1 годину. Якщо потрібно виставити рахунок, напишіть і ми зв'яжемося з вами
Добридень! Готова сплатити годину роботи вашого фахівця, щоб запрацював сайт. Чекаю рахунок! Хочу поговорити зі спеціалістом, який робитиме роботу, щоб розуміти конкретно, чому не працював сайт. Дякую!
Добридень! Готова сплатити годину роботи вашого фахівця, щоб запрацював сайт. Чекаю рахунок! Хочу поговорити зі спеціалістом, який робитиме роботу, щоб розуміти конкретно, чому не працював сайт. Дякую!
П'ятилетова Олена Клієнт писав/ла: Хочу поговорити з фахівцем, який робитиме роботу, щоб розуміти конкретно, чому не працював сайт
Добрий день. На це питання я відповів Вам 15.12.2020, вівторок, 15:29.
Тасун Сергій Володимирович Співробітник писав/ла: Добрий день. На сервері в дисковій підсистемі закінчилися іноди. Файлова система Iнодів IВикористана IВільна IВикористана% Змонтовано в /dev/sda1 2,3M 2,3M 0 100% / Що таке іноди, можна прочитати тут: https://ua.wikipedia.org/wiki/Inode
[quote]
П'ятилетова Олена
Клієнт писав/ла:
Хочу поговорити з фахівцем, який робитиме роботу, щоб розуміти конкретно, чому не працював сайт
[/quote]
Добрий день.
На це питання я відповів Вам 15.12.2020, вівторок, 15:29.
[quote]
Тасун Сергій Володимирович
Співробітник писав/ла:
Добрий день.
На сервері в дисковій підсистемі закінчилися іноди.
Файлова система Iнодів IВикористана IВільна IВикористана% Змонтовано в
/dev/sda1 2,3M 2,3M 0 100% /
Що таке іноди, можна прочитати тут: https://ua.wikipedia.org/wiki/Inode
[/quote]
Ви побачили сто написано Хочу поговорити з фахівцем, який робитиме роботу, щоб розуміти конкретно, чому не працював сайт. А вище було прохання виставити рахунок.
Ви побачили сто написано Хочу поговорити з фахівцем, який робитиме роботу, щоб розуміти конкретно, чому не працював сайт. А вище було прохання виставити рахунок.
П'ятилетова Олена Клієнт писав/ла: Ви побачили сто написано Хочу поговорити з фахівцем, який робитиме роботу, щоб розуміти конкретно, чому не працював сайт. А вище було прохання виставити рахунок.
Олена, відповідь чому не працював сайт був наданий вище. Рахунок вам відправила на пошту, якщо листа не отримали, перевірте, будь ласка, у спамі або в розділі "Промоакції"
[quote]
П'ятилетова Олена
Клієнт писав/ла:
[/quote]
Олена, відповідь чому не працював сайт був наданий вище.
Рахунок вам відправила на пошту, якщо листа не отримали, перевірте, будь ласка, у спамі або в розділі "Промоакції"
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар