Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Бокс розміщується на сервері клієнта.
Нещодавно помилково вони видалили приховані товари.
Потрібно вивантажити бекап цих прихованих товарів.
Хтось із розробників OneBox може це зробити?
Бокс розміщується на сервері клієнта. Нещодавно помилково вони видалили приховані товари. Потрібно вивантажити бекап цих прихованих товарів. Хтось із розробників OneBox може це зробити?
Бодяко Дмитро Співробітник писав/ла: Добрий день. Ви просто видалили товари з таблиці у базі даних? Жодні інші таблиці не чіпали?
Так, тільки видалили приховані товари
[quote]
Бодяко Дмитро
Співробітник писав/ла:
Добрий день. Ви просто видалили товари з таблиці у базі даних? Жодні інші таблиці не чіпали?
[/quote]
Так, тільки видалили приховані товари
Бодяко Дмитро Співробітник писав/ла: Відновлення займе 1год якщо клієнт надасть бекап таблиці shopproduct де ще є потрібні продукти або 2ч якщо бекап діставатиме наш сисадмін.
Цей клієнт напевно я:) Нас влаштовує 2ч Що від нас потрібне?
[quote]
Бодяко Дмитро
Співробітник писав/ла:
Відновлення займе 1год якщо клієнт надасть бекап таблиці shopproduct де ще є потрібні продукти або 2ч якщо бекап діставатиме наш сисадмін.
[/quote]
Цей клієнт напевно я:)
Нас влаштовує 2ч
Що від нас потрібне?
Бодяко Дмитро Співробітник писав/ла: Відновлення займе 1год якщо клієнт надасть бекап таблиці shopproduct де ще є потрібні продукти або 2ч якщо бекап діставатиме наш сисадмін.
Цей клієнт напевно я:) Нас влаштовує 2ч Що від нас потрібне?
я Вам писала у вайбері вартість. Надсилати рахунок на оплату?
[quote]
Расторгуєв Антон
Клієнт писав/ла:
[quote]
Бодяко Дмитро
Співробітник писав/ла:
Відновлення займе 1год якщо клієнт надасть бекап таблиці shopproduct де ще є потрібні продукти або 2ч якщо бекап діставатиме наш сисадмін.
[/quote]
Цей клієнт напевно я:)
Нас влаштовує 2ч
Що від нас потрібне?
[/quote]
я Вам писала у вайбері вартість. Надсилати рахунок на оплату?
Підкажіть, у нас немає точної дати видалення прихованих товарів, ви можете з історії дій побачити яку дату було видалення і саме зробити бекап на цю дату?
Підкажіть, у нас немає точної дати видалення прихованих товарів, ви можете з історії дій побачити яку дату було видалення і саме зробити бекап на цю дату?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар