Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Чижик Олександр Сергійович Адміністратор писав/ла: В рамках хмарних тарифів необхідно переходити на новий тариф із великим обсягом сховища
тобто якщо не вистачає місця на тариф-3 брати тариф-5 с, то збільшиться місце з 30 Гб до 50 Гб, чи я правильно зрозумів?
[quote]
Чижик Олександр Сергійович
Адміністратор писав/ла:
В рамках хмарних тарифів необхідно переходити на новий тариф із великим обсягом сховища
[/quote]
тобто якщо не вистачає місця на тариф-3 брати тариф-5 с, то збільшиться місце з 30 Гб до 50 Гб, чи я правильно зрозумів?
Юрчук Володимир Співробітник писав/ла: тобто якщо не вистачає місця на тариф-3 брати тариф-5 с, то збільшиться місце з 30 Гб до 50 Гб, чи я правильно зрозумів?
так все вірно
[quote]
Юрчук Володимир
Співробітник писав/ла:
[/quote]
так все вірно
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар