Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Всім вітання колеги! Підкажіть будь ласка, як мені в додатку "Склад", мені потрібно вивантажити таблицю по балансу всіх продуктів на певну дату, наприклад мені потрібні залишки по продуктах на 31 березня. Підкажіть як це зробити
Всім вітання колеги! Підкажіть будь ласка, як мені в додатку "Склад", мені потрібно вивантажити таблицю по балансу всіх продуктів на певну дату, наприклад мені потрібні залишки по продуктах на 31 березня. Підкажіть як це зробити
шнурок OneBox production писал/а: Доброго дня. Вас цікавлять загальні залишки чи залишки у розрізі кожного продукту окремо?
цікавить табличка по всім продуктам, тобто наприклад мені потрібно знати яка була загальна кількість кожного продукту на якусь дату приклад прикріпив
[quote]
шнурок
OneBox production писал/а:
Доброго дня. Вас цікавлять загальні залишки чи залишки у розрізі кожного продукту окремо?
[/quote]
цікавить табличка по всім продуктам, тобто наприклад мені потрібно знати яка була загальна кількість кожного продукту на якусь дату
приклад прикріпив
[file]23879[/file]
https://tech-farming.1b.app/app/storage/tab/motiondate/ вибираєте склад і продукт - дивіться скільки його було на дату Х на кожному складі. в якомусь звіті, але це буде близько 8 год доопрацювання.
шнурок OneBox production писал/а: Доброго дня. Вас цікавлять загальні залишки чи залишки у розрізі кожного продукту окремо?
цікавить табличка по всім продуктам, тобто наприклад мені потрібно знати яка була загальна кількість кожного продукту на якусь дату приклад прикріпив
година допрацювання скільки буде коштувати?
[quote]
Свириденко Ігор Сергійович писал/а:
[quote]
шнурок
Доброго дня. Вас цікавлять загальні залишки чи залишки у розрізі кожного продукту окремо?
[/quote]
цікавить табличка по всім продуктам, тобто наприклад мені потрібно знати яка була загальна кількість кожного продукту на якусь дату
приклад прикріпив
[file]23879[/file]
[/quote]
1. Автоматичний перекладач дивно переклав повідомлення - дивіться на ru відповідь 2. https://tech-farming.1b.app/app/storage/tab/monitor/?datefrom=2025-03-01&dat... storagenameid%5B%5D=6&ok=%D0%A4%D1%96%D0%BB%D1%8C%D1%82%D1%80%D1%83%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B8 теоретично ще можете сюди подивитися і завантажити. У першу дату фільтруєте дату початку і в колонці "Початкове к-во" буде видно к-ть на складі на цю дату. Галочку "Показувати інформацію щодо всіх залишків, які були на початкову дату" у фільтрах також потрібно включити
1. Автоматичний перекладач дивно переклав повідомлення - дивіться на ru відповідь
2. https://tech-farming.1b.app/app/storage/tab/monitor/?datefrom=2025-03-01&dateto=2025-04-29& storagenameid%5B%5D=6&ok=%D0%A4%D1%96%D0%BB%D1%8C%D1%82%D1%80%D1%83%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B8 теоретично ще можете сюди подивитися і завантажити. У першу дату фільтруєте дату початку і в колонці "Початкове к-во" буде видно к-ть на складі на цю дату. Галочку "Показувати інформацію щодо всіх залишків, які були на початкову дату" у фільтрах також потрібно включити
дякую!
[quote]
[quote]
[quote]
шнурок
[/quote]
приклад прикріпив
[file]23879[/file]
[/quote]
[/quote]
дякую!
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар