1b.app
Скопійоване посилання -

Баланс кількості продуктів на складі на певну дату

Всім вітання колеги! Підкажіть будь ласка, як мені в додатку "Склад", мені потрібно вивантажити таблицю по балансу всіх продуктів на певну дату, наприклад мені потрібні залишки по продуктах на 31 березня. Підкажіть як це зробити

Відповіді:

Доброго дня. Вас цікавлять загальні залишки чи залишки у розрізі кожного продукту окремо?
сегодня, 12:53
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

шнурок
OneBox production писал/а:
Доброго дня. Вас цікавлять загальні залишки чи залишки у розрізі кожного продукту окремо?

цікавить табличка по всім продуктам, тобто наприклад мені потрібно знати яка була загальна кількість кожного продукту на якусь дату
приклад прикріпив
сегодня, 12:56

https://tech-farming.1b.app/app/storage/tab/motiondate/ вибираєте склад і продукт - дивіться скільки його було на дату Х на кожному складі. в якомусь звіті, але це буде близько 8 год доопрацювання.
сегодня, 13:02

Свириденко Ігор Сергійович писал/а:

шнурок

цікавить табличка по всім продуктам, тобто наприклад мені потрібно знати яка була загальна кількість кожного продукту на якусь дату
приклад прикріпив

година допрацювання скільки буде коштувати?
сегодня, 13:03

1. Автоматичний перекладач дивно переклав повідомлення - дивіться на ru відповідь
2. https://tech-farming.1b.app/app/storage/tab/monitor/?datefrom=2025-03-01&dat... storagenameid%5B%5D=6&ok=%D0%A4%D1%96%D0%BB%D1%8C%D1%82%D1%80%D1%83%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B8 теоретично ще можете сюди подивитися і завантажити. У першу дату фільтруєте дату початку і в колонці "Початкове к-во" буде видно к-ть на складі на цю дату. Галочку "Показувати інформацію щодо всіх залишків, які були на початкову дату" у фільтрах також потрібно включити
сегодня, 13:04

шнурок

приклад прикріпив

година допрацювання скільки буде коштувати?

дякую!
сегодня, 13:08

будь-ласка
сегодня, 13:30

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар