Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Такого немає в додатку Склади. Можете використати звіт "Зміна балансу на складах" Треба додати звіт і фільтр для нього, без фільтрації по складу нічого не покаже
Такого немає в додатку Склади. Можете використати звіт "Зміна балансу на складах" [file]18249[/file] [file]18250[/file] [file]18251[/file]
Треба додати звіт і фільтр для нього, без фільтрації по складу нічого не покаже
[цитата] Суханицький Андрій OneBox CORP написав: Такого немає в додатку Склади. Можете використати звіт "Зміна балансу на складах" Треба додати звіт і фільтр для нього, без фільтрації по складу нічого не покаже [/quote] Дякую, а скільки буде коштувати перенести функціонал Кількість і сума на дату з MVP, щоб бачити загальний баланс складу на певний час?
[цитата]
Суханицький Андрій
OneBox CORP написав:
Такого немає в додатку Склади. Можете використати звіт "Зміна балансу на складах" [file]18249[/file] [file]18250[/file] [file]18251[/file]
Треба додати звіт і фільтр для нього, без фільтрації по складу нічого не покаже
[/quote]
Дякую, а скільки буде коштувати перенести функціонал Кількість і сума на дату з MVP, щоб бачити загальний баланс складу на певний час?
Фархшатов Родіон писав/ла: Дякую, а скільки буде коштувати перенести функціонал Кількість і сума на дату з MVP, щоб бачити загальний баланс складу на певний час?
його перенесуть по іншому клієнту , протягом кількох тижнів
[quote]
Фархшатов Родіон писав/ла:
Дякую, а скільки буде коштувати перенести функціонал Кількість і сума на дату з MVP, щоб бачити загальний баланс складу на певний час?
[/quote]
Фархшатов Родіон писав/ла: Дякую, а скільки буде коштувати перенести функціонал Кількість і сума на дату з MVP, щоб бачити загальний баланс складу на певний час?
супер, сподіваюся, буде працювати коректно, чекаємо
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production написав:
[quote]
[/quote]
[/quote]
Фархшатов Родіон писав/ла: супер, сподіваюся, буде працювати коректно, чекаємо
А в якому звіті це є у МВП?
Відразу в розділі Склади є у фільтрі та вкладка зверху. У мене на скрині є вище
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP написав:
[quote]
[/quote]
А в якому звіті це є у МВП?
[/quote]
Фархшатов Родіон писав/ла: Відразу в розділі Склади є у фільтрі та вкладка зверху. У мене на скрині є вище
Так, але він щось не працює
[quote]
[/quote]
Фархшатов Родіон писав/ла: Відразу в розділі Склади є у фільтрі та вкладка зверху. У мене на скрині є вище
Так, у MVP робота некоректна
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP написав:
[quote]
[/quote]
[/quote]
Так, у MVP робота некоректна
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар