Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
прошу повідомити - це тільки у мене така проблема чи є ще у когось https://www.loom.com/share/68137b5969724a19953b339593f2afcc? якщо в мене, то що "не так"?
Чижик Олександр Сергійович писав/ла: А раніше могли?) - тут і відповідь швидше за все
не міг. питання лише в тому - а має? якщо ні, то чого воно мені показується і при цьому немає ніякої інформації при переході на неї? ))) якщо я того не гідний, то або приховали б її з очей геть, або написали на цільовій сторінці щось типу .... "упс, ви ще не доросли до цього статусу... будь ласка, зверніться до ...." ну а то виходить що я сприймаю це поки що як баг чистої води
[quote]
Чижик Олександр Сергійович писав/ла:
А раніше могли?) - тут і відповідь швидше за все
[/quote]
не міг. питання лише в тому - а має? якщо ні, то чого воно мені показується і при цьому немає ніякої інформації при переході на неї? )))
якщо я того не гідний, то або приховали б її з очей геть, або написали на цільовій сторінці щось типу .... "упс, ви ще не доросли до цього статусу... будь ласка, зверніться до ...."
ну а то виходить що я сприймаю це поки що як баг чистої води
Перегиняк Олександр ФОП Перегіняк О.П. Certified-партнер Oneboxconsulting (інтегратор) писав/ла: не міг. питання лише в тому - а має? якщо ні, то чого воно мені показується і при цьому немає ніякої інформації при переході на неї? ))) якщо я того не гідний, то або приховали б її з очей геть, або написали на цільовій сторінці щось типу .... "упс, ви ще не доросли до цього статусу... будь ласка, зверніться до ...." ну а то виходить що я сприймаю це поки що як баг чистої води
на даний момент кабінет у розробці
[quote]
Перегиняк Олександр
ФОП Перегіняк О.П. Certified-партнер
Oneboxconsulting (інтегратор) писав/ла:
не міг. питання лише в тому - а має? якщо ні, то чого воно мені показується і при цьому немає ніякої інформації при переході на неї? )))
якщо я того не гідний, то або приховали б її з очей геть, або написали на цільовій сторінці щось типу .... "упс, ви ще не доросли до цього статусу... будь ласка, зверніться до ...."
ну а то виходить що я сприймаю це поки що як баг чистої води
[/quote]
на даний момент кабінет у розробці
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар