Особистий кабінет буде доступний у OneBox OS у вигляді окремої програми (app).
Ми не збираємося видаляти саме кабінет, ми видаляємо "інтернет-магазин orange-shop".
Тепер індивідуальний кабінет до ладу ніяк не розвивається, крім запитів-доробок від клієнтів.
У момент виходу OneBox OS усередині OS буде додаток "Кабінет", який дозволить створити кабінет клієнта і він стане доступним для клієнта за деякою адресою
https://cabinet.com/companyname/Грубо кажучи, у всіх кабінетів на базі OneBox буде одна адреса.
Користувач зможе перемикатися між кабінетами різних бізнесів, із якими він працює.
При цьому бізнес може налаштовувати свій інтерфейс, але в шапці можна перемикатися різними кабінетами, в яких я зареєстрований.
Тому що навіть зараз, я як кінцевий споживач змушений працювати як мінімум у 10 різних кабінетах: київстар, водофон, 3 інтернет-провайдери, 2 кабінети банку, 1 лізингова компанія, 3 охоронні компанії. Жах. Хочу все в одному місці.
За бажанням бізнесу, адресу можна буде поміняти та відокремити кабінет на свій домен, але це буде опція. Невеликі гроші, але все ж таки опція (ще не знаємо скільки, будемо знати тільки після запуску OS).