Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня!
Кілька разів публікував питання з нижче зазначеною темою, але його постійно видаляють без жодних пояснень. Прошу пояснити, чому так відбувається?
Тема питання: В дію "Перетворити повідомлення Telegram на бізнес-процес" додати вибір етапу
Опис питання: Прошу в дію "Перетворити повідомлення Telegram на бізнес-процес" додати можливість вибору етапу, а не тільки БП.
Доброго дня! Кілька разів публікував питання з нижче зазначеною темою, але його постійно видаляють без жодних пояснень. Прошу пояснити, чому так відбувається? Тема питання: В дію "Перетворити повідомлення Telegram на бізнес-процес" додати вибір етапу Опис питання: Прошу в дію "Перетворити повідомлення Telegram на бізнес-процес" додати можливість вибору етапу, а не тільки БП.
тому що ви створили 3 однакові питання
2 дубля видалені - основний залишений https://crm-onebox.com/ru/support/business-processes/7648-v-deystvie-quotprevratit-soobshchenie-instagram-direct-i2crm-v-protsessquot-dobavit-vibor-etapa/ #answer20083
Це не так! У першому питанні йдеться про "Instagram", а у всіх інших (які були видалені), про "Telegrame"
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
2 дубля видалені - основний залишений https://crm-onebox.com/ru/support/business-processes/7648-v-deystvie-quotprevratit-soobshchenie-instagram-direct-i2crm-v-protsessquot-dobavit-vibor-etapa/ #answer20083
[/quote]
Це не так! У першому питанні йдеться про "Instagram", а у всіх інших (які були видалені), про "Telegrame"
система бачить однакові назви та збіг тексту і вважає це дублем у будь-якому випадку оцінка не змінюється і застосовна до всіх дій
[quote]
Юрченко Роман Сергійович
Клієнт писав/ла:
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
[/quote]
[/quote]
система бачить однакові назви та збіг тексту і вважає це дублем
у будь-якому випадку оцінка не змінюється і застосовна до всіх дій
Устименко Ігор OneBox CTO написав: у будь-якому випадку оцінка не змінюється і застосовна до всіх дій
Ігор, прошу виставити рахунок на ці дві доробки.
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
[/quote]
Ігор,
прошу виставити рахунок на ці дві доробки.
Устименко Ігор OneBox CTO написав: у будь-якому випадку оцінка не змінюється і застосовна до всіх дій
Ігор, прошу виставити рахунок на ці дві доробки.
відправив на пошту
[quote]
Юрченко Роман Сергійович
Клієнт писав/ла:
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
[/quote]
Ігор,
прошу виставити рахунок на ці дві доробки.
[/quote]
відправив на пошту
Устименко Ігор OneBox CTO написав: Доброго дня доопрацювання виконано
Ігоре, поле з вибором етапу є. Дякую. Ще, я створював такого роду питання, але вже за дією "PromUA / отримувати повідомлення клієнтів з PromUA у вигляді завдань" і він був вилучений. Також вам писав на пошту з цього приводу. Чи можна і це завдання виконати?
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
Доброго дня доопрацювання виконано
[/quote]
Ігоре, поле з вибором етапу є. Дякую.
Ще, я створював такого роду питання, але вже за дією "PromUA / отримувати повідомлення клієнтів з PromUA у вигляді завдань" і він був вилучений. Також вам писав на пошту з цього приводу.
Чи можна і це завдання виконати?
Устименко Ігор OneBox CTO написав: Доброго дня доопрацювання виконано
Ігоре, поле з вибором етапу є. Дякую. Ще, я створював такого роду питання, але вже за дією "PromUA / отримувати повідомлення клієнтів з PromUA у вигляді завдань" і він був вилучений. Також вам писав на пошту з цього приводу. Чи можна і це завдання виконати?
я можу з цього ж тикету надіслати рахунок ще 1
[quote]
Юрченко Роман Сергійович написав:
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
Доброго дня доопрацювання виконано
[/quote]
Ігоре, поле з вибором етапу є. Дякую.
Ще, я створював такого роду питання, але вже за дією "PromUA / отримувати повідомлення клієнтів з PromUA у вигляді завдань" і він був вилучений. Також вам писав на пошту з цього приводу.
Чи можна і це завдання виконати?
[/quote]
Устименко Ігор OneBox CTO написав: я можу з цього ж тикету надіслати рахунок ще 1
Ок. Надсилайте
знайшов ваш новий Тикет підтвердьте там
[quote]
Юрченко Роман Сергійович написав:
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
[/quote]
Ок. Надсилайте
[/quote]
знайшов ваш новий Тикет
підтвердьте там
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар