Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
добрий день
Використовую дію автоматизації "Інтеграція продуктів XML (Експорт)"
Будь ласка, підкажіть, що означає поле "Ім'я категорії" . У моєму випадку воно не вивантажується зовсім.
Назва категорії продукту - вивантажується, але це кінцева категорія продукту. А мені потрібна коренева категорія. Бачу лише "ID батьківської категорії".
добрий день Використовую дію автоматизації "Інтеграція продуктів XML (Експорт)" Будь ласка, підкажіть, що означає поле "Ім'я категорії" . У моєму випадку воно не вивантажується зовсім. Назва категорії продукту - вивантажується, але це кінцева категорія продукту. А мені потрібна коренева категорія. Бачу лише "ID батьківської категорії".
Це поле стосується частини полів, які вивантажують дерево категорій, а не категорію в продукті. Для вивантаження дерева категорій необхідно вказати "PATH до масиву категорій" (наприклад categories/category) і туди будуть вивантажуватись категорії. "ID батьківської категорії" також відноситься до вивантаження дерева категорій. Якщо вам потрібно для продукту вивантажувати кореневу категорію – це необхідно допрацьовувати поле налаштування за аналогією з "Назва категорії продукту" – це займе 2 години доопрацювання.
Це поле стосується частини полів, які вивантажують дерево категорій, а не категорію в продукті.
Для вивантаження дерева категорій необхідно вказати "PATH до масиву категорій" (наприклад categories/category) і туди будуть вивантажуватись категорії.
"ID батьківської категорії" також відноситься до вивантаження дерева категорій.
Якщо вам потрібно для продукту вивантажувати кореневу категорію – це необхідно допрацьовувати поле налаштування за аналогією з "Назва категорії продукту" – це займе 2 години доопрацювання.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар