Шановний Родіоне,
мене попросили втрутитися, тож залишу тут свій коментар.
1. Я вас прошу формувати питання на форумі у стилі "Будь ласка, ось тут і тут виправте так і так" - і ми зробимо, якщо це розумно.
Якщо ви пишете в абстрактному стилі "у боксу поганий переклад українською мовою" - то ви отримаєте відповідь "так, так і є, дякую, коли-небудь врахуємо" (і нічого робити не будемо).
2. Так, OneBox обмежує доступ до форуму користувачам, які поводяться некоректно на наш погляд.
І я на це даю всім добро: не хочете відповідати клієнтові – не відповідайте. Я нікому нічого робити не буду. Ми не повинні відповідати на форумі.
Чому так? Мені важливо щоб Ігор Устименко, усі розробники, усі партнери компанії займалися тим, що потрібно МЕНІ, а не нервували вислуховуючи образи та наїзди від одиничних клієнтів.
Почитайте теми, є велика кількість клієнтів, які запитують, отримують відповіді, і їх все влаштовує.
Я не маю мети задовольнити всіх.
3. З деякими клієнтами ми маємо договори, в яких є стандартний пункт про звернення в технічну підтримку поштою.
Офіційна політика нашої партії від запуску форуму: ми просто не виконуємо цей пункт, я так вирішив в односторонньому порядку. Натомість ми даємо найкращий механізм у вигляді форуму. Або платної техпідтримки у партнерів-інтеграторів. (але вони теж мають працювати з клієнтом, це окремі підприємства міста і це суто їх домовленості з клієнтами).
4. Програмне забезпечення OneBox продається AS IS (як є). Про що відкрито написано тут
https://crm-onebox.com/ru/prices/#collaboration_scheme_and_risk_notificationЦе означає, що якщо вам не подобається його переклад на українську мову - то ми нічого не зобов'язані з цим робити. Можемо робити, а можемо ні.
Додатково про українську мову я вже писав тут -
https://crm-onebox.com/ru/support/online-stores/5233-mnogoyazichnost/5. Про юридичний аспект питання:
всі знають, що правила дорожнього руху порушувати не можна, і всі знають, який буде штраф за це і з якою ймовірністю.
Є правило, а порушувати його чи виконувати – справа виключно кожного.
Те саме стосується пунктів договору про технічну підтримку: такий пункт є в договорах, і ми добре знаємо, що нам буде за його порушення і з якою ймовірністю.
6. Якби це жорстко не звучало, мій KPI як CEO - кількість хмарних користувачів.
Я робитиму все, щоб збільшити кількість хмарних користувачів, і взагалі не робитиму нічого, що не призведе до збільшення цього показника.
Простими словами:
- ми любимо і цінуємо хмарних клієнтів, і нам пофіг на коробочках, які заплатили за софт один раз.
- якщо до нас звертається хтось і хоче якусь індивідуальну домовленість, якийсь допив, то питання всього одне: "це призведе до того, що у нас додадуться хмарні користувачі? Так - робимо. Ні - значить не робимо, навіть якщо клієнт буде дуже незадоволений".
З повагою, Максим Мірошниченко,
CEO OneBox.