Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Устименко Ігор OneBox CTO написав: яка мета давайте спочатку позначимо?
Я хочу бачити річний план виробництва.
я думаю, вам тоді більше підійде діаграма Ганнта де можна відобразити за рік
[quote]
Потієнко Олександр
Клієнт писав/ла:
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
яка мета давайте спочатку позначимо?
[/quote]
Я хочу бачити річний план виробництва.
[/quote]
я думаю, вам тоді більше підійде діаграма Ганнта
де можна відобразити за рік
Дякую, перевірив. Але у мене діаграма Ганта відображається до 31.05, спеціально створив завдання на 23.12 у дереві завдання є а календар не змінився. Як увімкнути весь рік?
Дякую, перевірив. Але у мене діаграма Ганта відображається до 31.05, спеціально створив завдання на 23.12 у дереві завдання є а календар не змінився. Як увімкнути весь рік?
Потієнко Олександр Клієнт писав/ла: Дякую, перевірив. Але у мене діаграма Ганта відображається до 31.05, спеціально створив завдання на 23.12 у дереві завдання є а календар не змінився. Як увімкнути весь рік?
фільтруйте або дату створення або дату запланована залежно від галочки Відображати на діаграмі Ганта дати від "Запланувати" до "Виконати до"
[quote]
Потієнко Олександр
Клієнт писав/ла:
[/quote]
фільтруйте або дату створення або дату запланована
залежно від галочки Відображати на діаграмі Ганта дати від "Запланувати" до "Виконати до"
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар