1b.app
Скопійоване посилання -

Проблеми у швидкості роботи СРМ. СРМ працює зі збоями.

Проблеми у швидкості роботи СРМ. СРМ працює зі збоями.
При спробі завантаження сторінки в рамках нашої СРМ завантаження відбувається з другої-третьої спроби. Дуже довго вантажиться. Неможливо працювати! Підприємство стало!!!!!
Терміново розберіться у чому проблема!!!!!
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Завантаження сторінки відбувається з 4-5-го оновлення.
01.02.2021, 09:09
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Добрий день.
Проблем з роботою сервера, на якому знаходиться ваша стстема, не спостерігається.
Сервер доступний, сторінки відкриваються.
Помилка, яку ви показали на скріншоті говорить про те, що ваш браузер не може знайти і з'єднатися з сервером.
Це може відбуватися через проблеми в мережі, або вашої локальної, або проблем у вашого інтернет-провайдера.
01.02.2021, 12:26

Всі інші веб-сайти завантажуються в штатному режимі. Проблеми виникають лише з роботою системи CRM.
01.02.2021, 16:47

Де знаходяться сервери веб-сайтів, які ви використовуєте у своїй роботі, я не знаю.
Фізично сервер CRM системи знаходиться в ДЦ, який розташований у Німеччині.
Можливо у провайдера, який надає Вам послуги інтернету, виникли проблеми саме в цьому напрямі.
Що насправді відбувається, я не знаю, чи можу тільки припускати, виходячи з тієї інформації
яку ви надали (скрин і вид помилки).
Перед відповіддю Вам, близько 15 хвилин я переходив сторінками у вашій стстемі, жодних проблем помічено не було.
Також було перевірено ваш сервер. Усі послуги працюють у штатному режимі, помилок та збоїв не виявлено.
01.02.2021, 17:09

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар