Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня!
Підкажіть, як під час надсилання sms через розділ "Мої події" вибрати Альфа ім'я? Може, є якісь налаштування? У вікні відправки такої можливості немає https://prnt.sc/w6k1ef
Доброго дня! Підкажіть, як під час надсилання sms через розділ "Мої події" вибрати Альфа ім'я? Може, є якісь налаштування? У вікні відправки такої можливості немає https://prnt.sc/w6k1ef
Губко Олександр Сергійович Співробітник писав/ла: Зараз це зробити не можна: ( За замовчуванням використовується відправник, який стоїть першим у списку налаштування конкретної інтеграції.
Дякую за відповідь. Можливо, є інше просте вирішення моєї проблеми? Ось її суть: нам часто дзвонять і ставлять такі запитання "Як до вас пройти?", "Скиньте вашу адресу" і т.п, і ми висилаємо смс з нашими адресами. Але в такому випадку нам доводилося створювати нову контактну особу або заходити до сервісу відправок смс.
[quote]
Губко Олександр Сергійович
Співробітник писав/ла:
Зараз це зробити не можна: (
За замовчуванням використовується відправник, який стоїть першим у списку налаштування конкретної інтеграції.
[/quote]
Дякую за відповідь.
Можливо, є інше просте вирішення моєї проблеми? Ось її суть: нам часто дзвонять і ставлять такі запитання "Як до вас пройти?", "Скиньте вашу адресу" і т.п, і ми висилаємо смс з нашими адресами. Але в такому випадку нам доводилося створювати нову контактну особу або заходити до сервісу відправок смс.
Губко Олександр Сергійович Співробітник писав/ла: Зараз це зробити не можна: ( За замовчуванням використовується відправник, який стоїть першим у списку налаштування конкретної інтеграції.
Дякую за відповідь. Можливо, є інше просте вирішення моєї проблеми? Ось її суть: нам часто дзвонять і ставлять такі запитання "Як до вас пройти?", "Скиньте вашу адресу" і т.п, і ми висилаємо смс з нашими адресами. Але в такому випадку нам доводилося створювати нову контактну особу або заходити до сервісу відправок смс.
Зробіть БП Звернення ліда і в ньому додайте етап, на якому станете надсилати СМС із коротким посиланням на карту. Варіанти роботи такі: 1. Увійшло звернення автоматично або створили ручками 2. Тобто у вас вже є контактна картка 3. Переходьте на етап, відправляєте Як такий варіант?
[quote]
Юрченко Роман Сергійович
Клієнт писав/ла:
[quote]
Співробітник писав/ла:
За замовчуванням використовується відправник, який стоїть першим у списку налаштування конкретної інтеграції.
[/quote]
Дякую за відповідь.
Можливо, є інше просте вирішення моєї проблеми? Ось її суть: нам часто дзвонять і ставлять такі запитання "Як до вас пройти?", "Скиньте вашу адресу" і т.п, і ми висилаємо смс з нашими адресами. Але в такому випадку нам доводилося створювати нову контактну особу або заходити до сервісу відправок смс.
[/quote]
Зробіть БП Звернення ліда
і в ньому додайте етап, на якому станете
надсилати СМС із коротким посиланням на карту.
Варіанти роботи такі:
1. Увійшло звернення автоматично або створили ручками
2. Тобто у вас вже є контактна картка
3. Переходьте на етап, відправляєте
Як такий варіант?
Зробіть БП Звернення ліда і в ньому додайте етап, на якому станете надсилати СМС із коротким посиланням на карту. Варіанти роботи такі: 1. Увійшло звернення автоматично або створили ручками 2. Тобто у вас вже є контактна картка 3. Переходьте на етап, відправляєте Як такий варіант?
Спасибі за пораду. Спробую.
[quote]
Легеза В'ячеслав Валеріанович
ФОП Легеза В'ячеслав Валеріанович написав:
[quote]
Юрченко Роман Сергійович
Клієнт писав/ла:
[quote]
Співробітник писав/ла:
[/quote]
Дякую за відповідь.
[/quote]
Зробіть БП Звернення ліда
і в ньому додайте етап, на якому станете
надсилати СМС із коротким посиланням на карту.
Варіанти роботи такі:
1. Увійшло звернення автоматично або створили ручками
2. Тобто у вас вже є контактна картка
3. Переходьте на етап, відправляєте
Як такий варіант?
[/quote]
Спасибі за пораду. Спробую.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар