Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Зараз, коли йдуть коментарі під постом на Форумі,
по кожній такій посаді надсилається окремий лист
[file]1977[/file]
Можна зробити так, щоб відповіді надсилалися не на пошту,
а потрапляли відразу до мого OneBox, оскільки я передплатник.
При цьому в задачі відображається посилання для переходу на форум,
щоб я міг перейти та прокоментувати.
При цьому Один пост = одне завдання у моєму OneBox
І в цьому завданні накопичуються всі коментарі.
Коли є рішення по посаді, автоматично завдання переходить на етап, що закриває.
Якщо у мене кілька OneBox, то я можу вибрати,
в якій із них я хочу отримувати завдання.
Це потрібно, щоб не дублювати дані, якщо це не потрібно.
Зараз, коли йдуть коментарі під постом на Форумі, по кожній такій посаді надсилається окремий лист
Можна зробити так, щоб відповіді надсилалися не на пошту, а потрапляли відразу до мого OneBox, оскільки я передплатник. При цьому в задачі відображається посилання для переходу на форум, щоб я міг перейти та прокоментувати. При цьому Один пост = одне завдання у моєму OneBox І в цьому завданні накопичуються всі коментарі. Коли є рішення по посаді, автоматично завдання переходить на етап, що закриває. Якщо у мене кілька OneBox, то я можу вибрати, в якій із них я хочу отримувати завдання. Це потрібно, щоб не дублювати дані, якщо це не потрібно.
Робити подібну інтеграцію зв'язків форуму через завдання – поки що ми не будемо. Налаштовуйте коректно дії перетворення листів на завдання, щоб завдання не дублювало, а складало 1
Робити подібну інтеграцію зв'язків форуму через завдання – поки що ми не будемо.
Налаштовуйте коректно дії перетворення листів на завдання, щоб завдання не дублювало, а складало 1
У цій версії OneBox – ні, а ось у OneBox OS – так, тому що там вже зовсім інша архітектура і таку інтеграцію вже можна зробити красиво. Повернемося до цього питання за півроку.
У цій версії OneBox – ні, а ось у OneBox OS – так, тому що там вже зовсім інша архітектура і таку інтеграцію вже можна зробити красиво.
Повернемося до цього питання за півроку.
Тиндик Максим Вадимович Адміністратор писав/ла: Робити подібну інтеграцію зв'язків форуму через завдання – поки що ми не будемо. Налаштовуйте коректно дії перетворення листів на завдання, щоб завдання не дублювало, а складало 1
скрін, як зараз відображаються листи в OneBox, ці листи надходять мені за підпискою на топіки тобто я з прав доступу не зможу налаштувати, як треба
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
Робити подібну інтеграцію зв'язків форуму через завдання – поки що ми не будемо.
Налаштовуйте коректно дії перетворення листів на завдання, щоб завдання не дублювало, а складало 1
[/quote]
скрін, як зараз відображаються листи в OneBox,
ці листи надходять мені за підпискою на топіки
тобто я з прав доступу не зможу налаштувати, як треба
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар