Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Тут найкраще дочекатися відповідей від команд розробників. Я відповім лише те, що було 3-4 роки тому. Ми прагнули не просто до того, щоб усі сторінки відкривалися в середньому за 500 ms, але й щоб OneBox міг перетравлювати просто величезні масиви даних. Ще 3-4 роки тому цілком нормальна ситуація була, коли OneBox тримає: - 1 000 000 товарів - 10 000 000 контактів - 5 000 000 ордерів (замовлень та завдань) про події я взагалі мовчу, там не видно дна. Наприклад, наш OneBox в якому ми самі працюємо зараз тримає щось близько 15 млн. контактів і близько 25 млн. подій по них (листів, дзвінків і тд). Це не загальний обсяг інфраструктури, а лише один конкретний OneBox. --- Взагалі, щоб предметно відповісти на питання краще розуміти, які саме показники продуктивності цікавлять і при якому обсязі даних.
Тут найкраще дочекатися відповідей від команд розробників.
Я відповім лише те, що було 3-4 роки тому.
Ми прагнули не просто до того, щоб усі сторінки відкривалися в середньому за 500 ms, але й щоб OneBox міг перетравлювати просто величезні масиви даних. Ще 3-4 роки тому цілком нормальна ситуація була, коли OneBox тримає:
- 1 000 000 товарів
- 10 000 000 контактів
- 5 000 000 ордерів (замовлень та завдань)
про події я взагалі мовчу, там не видно дна.
Наприклад, наш OneBox в якому ми самі працюємо зараз тримає щось близько 15 млн. контактів і близько 25 млн. подій по них (листів, дзвінків і тд). Це не загальний обсяг інфраструктури, а лише один конкретний OneBox.
---
Взагалі, щоб предметно відповісти на питання краще розуміти, які саме показники продуктивності цікавлять і при якому обсязі даних.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар