Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Тиндик Максим Вадимович Адміністратор писав/ла: У додаткове поле якоїсь сутності? Опишіть вашу потребу розширено.
Загалом завдання полягає у тому, щоб створений текстовий файл у процесі зберегти на ftp-сервері. Для цього: 1. Я створюю файл за допомогою "Експортувати інформацію з замовлення у форматі TXT" 2. Записую в додаткове поле процесу (дія 'Записати значення у додаткове поле') посилання на цей файл у системі за допомогою змінної {|$FХХХХХХ|} 3. Після чого використовую це посилання в дії `Завантажити файл по посиланню з додаткового поля та зберегти його на FTP`
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
У додаткове поле якоїсь сутності?
Опишіть вашу потребу розширено.
[/quote]
Загалом завдання полягає у тому, щоб створений текстовий файл у процесі зберегти на ftp-сервері.
Для цього:
1. Я створюю файл за допомогою "Експортувати інформацію з замовлення у форматі TXT"
2. Записую в додаткове поле процесу (дія 'Записати значення у додаткове поле') посилання на цей файл у системі за допомогою змінної {|$FХХХХХХ|}
3. Після чого використовую це посилання в дії `Завантажити файл по посиланню з додаткового поля та зберегти його на FTP`
Дідік Ігор писав/ла: Загалом завдання полягає у тому, щоб створений текстовий файл у процесі зберегти на ftp-сервері. Для цього: 1. Я створюю файл за допомогою "Експортувати інформацію з замовлення у форматі TXT" 2. Записую в додаткове поле процесу (дія 'Записати значення у додаткове поле') посилання на цей файл у системі за допомогою змінної {|$FХХХХХХ|} 3. Після чого використовую це посилання в дії `Завантажити файл по посиланню з додаткового поля та зберегти його на FTP`
І чого вам не вистачає?
[quote]
Дідік Ігор писав/ла:
Загалом завдання полягає у тому, щоб створений текстовий файл у процесі зберегти на ftp-сервері.
Для цього:
1. Я створюю файл за допомогою "Експортувати інформацію з замовлення у форматі TXT"
2. Записую в додаткове поле процесу (дія 'Записати значення у додаткове поле') посилання на цей файл у системі за допомогою змінної {|$FХХХХХХ|}
3. Після чого використовую це посилання в дії `Завантажити файл по посиланню з додаткового поля та зберегти його на FTP`
[/quote]
І чого вам не вистачає?
І чого вам не вистачає?
Як у додаткове поле записати посилання у дії, тобто дізнатися значення змінної ХХХХХХ (id файлу)?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
[quote]
[/quote]
І чого вам не вистачає?
[/quote]
Як у додаткове поле записати посилання у дії, тобто дізнатися значення змінної ХХХХХХ (id файлу)?
Дідік Ігор писав/ла: Як у додаткове поле записати посилання у дії, тобто дізнатися значення змінної ХХХХХХ (id файлу)?
Можна в дію "Експортувати інформацію з процесу у форматі TXT" доопрацювати налаштування - в яке додаткове поле записати публічне посилання на створений файл - це доробка в 1 годину
[quote]
Дідік Ігор писав/ла:
[/quote]
Можна в дію "Експортувати інформацію з процесу у форматі TXT" доопрацювати налаштування - в яке додаткове поле записати публічне посилання на створений файл - це доробка в 1 годину
Дідік Ігор писав/ла: Як у додаткове поле записати посилання у дії, тобто дізнатися значення змінної ХХХХХХ (id файлу)?
О.К.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
[quote]
Дідік Ігор писав/ла:
[/quote]
[/quote]
О.К.
Тиндик Максим Вадимович Адміністратор писав/ла: Доопрацювання реалізовано та вивантажено на проект box.esmile.com.ua
Вітаю! Дякую за доробку. Додаткове поле чого?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
Доопрацювання реалізовано та вивантажено на проект box.esmile.com.ua
[/quote]
Вітаю!
Дякую за доробку.
Додаткове поле чого?
[file]1183[/file]
Логічно, що якщо не зазначена конкретна сутність та дія працює з процесом – то для процесу. Якщо це не так очевидно - додав це.
[quote]
Дідік Ігор писав/ла:
Додаткове поле чого?
[/quote]
Логічно, що якщо не зазначена конкретна сутність та дія працює з процесом – то для процесу.
Якщо це не так очевидно - додав це.
Дідік Ігор писав/ла: Не працює зв'язка: Не розумію чому?
На жаль, за подібними "обрізаними" скріншотами ворожити я не вмію. Якщо ви щось налаштували десь у процесі – надайте приклад процесу і що робите.
[quote]
Дідік Ігор писав/ла:
Не працює зв'язка:
Не розумію чому?
[/quote]
На жаль, за подібними "обрізаними" скріншотами ворожити я не вмію.
Якщо ви щось налаштували десь у процесі – надайте приклад процесу і що робите.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
[quote]
Дідік Ігор писав/ла:
Не працює зв'язка:
Не розумію чому?
[/quote]
На жаль, за подібними "обрізаними" скріншотами ворожити я не вмію.
Якщо ви щось налаштували десь у процесі – надайте приклад процесу і що робите.
[/quote]
https://box.esmile.com.ua/admin/shop/workflowstatus/1622/action/new/
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
[quote]
Дідік Ігор писав/ла:
https://box.esmile.com.ua/admin/shop/workflowstatus/1622/action/new/
[/quote]
це не приклад процесу
[/quote]
https://box.esmile.com.ua/admin/customorder/issue/19930/edit/
Так, ми зіткнулися з проблемою, що протокол передачі файлу FTP не сприймає посилання, яка видає файл на скачування. Зараз я перероблю налаштування, щоб записувався локальний шлях до файлу – у такому разі вивантажив (я спробував на вказаному процесі).
[quote]
Дідік Ігор писав/ла:
https://box.esmile.com.ua/admin/customorder/issue/19930/edit/
[/quote]
Так, ми зіткнулися з проблемою, що протокол передачі файлу FTP не сприймає посилання, яка видає файл на скачування.
Зараз я перероблю налаштування, щоб записувався локальний шлях до файлу – у такому разі вивантажив (я спробував на вказаному процесі).
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар