Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Чи існує якась змінна, яка відповідає за підстановку в SMS певного телефонного номера залежно від оператора номера клієнта?
Наприклад: у клієнта номер Київстар – у SMS потрапляє наш рекламний номер Київстар, у клієнта оператор Лайф, відповідно даємо наш номер Лайф для зв'язку тощо.
У TurboSMS це реалізовано розсилкою за шаблоном.
Як це можна реалізувати у боксі?
Чи існує якась змінна, яка відповідає за підстановку в SMS певного телефонного номера залежно від оператора номера клієнта? Наприклад: у клієнта номер Київстар – у SMS потрапляє наш рекламний номер Київстар, у клієнта оператор Лайф, відповідно даємо наш номер Лайф для зв'язку тощо. У TurboSMS це реалізовано розсилкою за шаблоном. Як це можна реалізувати у боксі?
Устименко Ігор OneBox CTO написав: Якби ви не заблокували вхід у свій OneBox, я б надав вам посилання на налаштування даного функціоналу
Доступ є вже
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
Якби ви не заблокували вхід у свій OneBox, я б надав вам посилання на налаштування даного функціоналу
[/quote]
Доступ є вже
Устименко Ігор OneBox CTO написав: Якби ви не заблокували вхід у свій OneBox, я б надав вам посилання на налаштування даного функціоналу
Доступ є вже
Доступ вже відкрили спасибі. Дивіться ви можете налаштувати зараз тільки відправку на етапах або ви перемикаєте на ця Київстар якщо в номері телефону рядок починається на 067..... , або лайф якщо на 063 і тд... якщо такий спосіб підійде дайте знати, я скажу якою дією перевірити
[quote]
Торбін Олена
Клієнт писав/ла:
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
Якби ви не заблокували вхід у свій OneBox, я б надав вам посилання на налаштування даного функціоналу
[/quote]
Доступ є вже
[/quote]
Доступ вже відкрили спасибі.
Дивіться ви можете налаштувати зараз тільки відправку на етапах або ви перемикаєте на ця Київстар якщо в номері телефону рядок починається на 067..... , або лайф якщо на 063 і тд...
якщо такий спосіб підійде дайте знати, я скажу якою дією перевірити
Торбін Олена Клієнт писав/ла: Так, можна спробувати. Нам потрібно для БП "Аркуш очікування" (погляньте) - там надсилається SMS клієнту при виконанні певних умов.
У дії Змінити бізнес-процес і етап в залежності від значень полів - вказуєте потрібне поле ставите операцію "Рівне" і в значенні пишіть 063% знак % вказує на те, що потрібно перевіряти частковий збіг
[quote]
Торбін Олена
Клієнт писав/ла:
Так, можна спробувати.
Нам потрібно для БП "Аркуш очікування" (погляньте) - там надсилається SMS клієнту при виконанні певних умов.
[/quote]
У дії Змінити бізнес-процес і етап в залежності від значень полів - вказуєте потрібне поле ставите операцію "Рівне" і в значенні пишіть 063%
знак % вказує на те, що потрібно перевіряти частковий збіг
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар