Відповіді:
Вітаю. Підкажіть, будь ласка, чому це могло відбутись і детальніше трохи - як підняти, або ткніть носом в інструкцію. Дякую
24.05.2025, 15:23
Максим
Ну у вас же свій сервер - напевно має бути системний адміністратор який його обслуговує і знає як робити подібні операції.
26.05.2025, 09:30
Горобець Максим
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
то на чиємо боці проблема? Хто винний в тому, що впала база? Це ж не стаєтсья просто так. Як зрозуміти причину падіння і уникнути цього надалі? Поки що не вдається підняти навіть з бекапу, елементарно не входить в бокс жодним користувачем, усі логіни паролі невірні, відновити пароль не дає, просто не присилає нічого на пошту та телефон, або пише доступ заборонено. Через айді взагалі помилка 500
26.05.2025, 14:27
Максим
Горобець Максим
немає адміну, інтегратор не зміг навіть з бекапу відновити, сторінка для входу є, але не заходить з даними жодного користувача, пише невірна комбінація, хоча до проблеми усі заходили. Прохання надати підтримку, бо інтегратор не може справитись. Готовий оплатити відновлення
26.05.2025, 16:57
Максим
На поточний момент у вас система працює - але у вас "зламалася" база данних, і ви накатили нову чи що?
Бо я не бачу в системі користувачів.
Що за інтегратор і що саме він робив?
26.05.2025, 17:02
Горобець Максим
мені складно сказати, що робив адміністратор і в якій послідовності. Пробував відновити через бекап, але після відновлення немає змоги увійти, усі користувачі з правильними даними, але пише неправильна комбінація. В системі було мінімум 5 користувачів, можливо навіть більше
26.05.2025, 17:05
Максим
Хто саме цей адміністратор? Це якась людина на вашій стороні, чи якийсь із інтеграторів (конкретна персона) ?
26.05.2025, 17:06
Горобець Максим
інтегратор, думаю ви можете побачити, який?
26.05.2025, 17:10
Максим
я не маю ніякої уяви до кого ви зверталися з цим питанням, в мене є лише ця тема - в ній я не бачу щоб хтось вам щось робив
26.05.2025, 17:12
Горобець Максим
чи можна просто перейти в більш оперативний канал спілкування і допомогти напряму? наразі питання-відповіді не наближають жодним чином до роботоздатності системи
26.05.2025, 17:18
Максим
Горобець Максим
Інтегратор чи екс інтегратор:
так - відновив базу даних за 20 число, бо в архівах це найближча дата з максимальними даними. за 21 було приблизно половина даних - бокс навіть не стартував. всі наступні дні бекап не робився через помилку
ще чекайте, перевіряю відновлену базу на помилки
26.05.2025, 17:21
Максим
причина - ви не слідкували за місцем на сервері, тому воно закінчилося під БД - тому у вас все і зламалося
я бачу данні було відновлено частково, таблиця контактів наче з нуля - чому так залили, где взяти бекап адекватний хоча б за 20те число?
питань більше чим відповідей
26.05.2025, 17:26
Горобець Максим
в нас пару років тому була вже така проблема, все відновили з бекапу, почистили пам'ять і було норм. Так, контактів не може бути нуль, в нас більше 23к замовлень, контактів, тощо. Можемо надати доступ до серверу. Тільки тут трохи незручно спілкуватись
26.05.2025, 17:28
Максим
Горобець Максим
чому так залили чи не так - ми не можемо відповісти, інтегратор сказав відновив базу за 20 число, як і що він робив - ми ж не бачимо. Чи можливо передати вам вирішення питання з нуля?
26.05.2025, 17:30
Максим
Інтегратор це пан з ніком "Ihor" який у вас на сервері , так підписується тільки Сусяк , це людина яка навіть не партнер вже 2 роки , і ви я бачу обрали якраз кого треба)))))))))
краще запитайте в нього чому на сервері він видалив бекапи ? де їх тепер брати , де взяти старий бекап де повна база ?
Взагалі хто поліз той хай і відновлює , або повертає як було , бо зараз там нема з чого відновити систему , нехей ваш ПАН який це все наробив і вказує де повний бекап з усіми данними він дів .
26.05.2025, 17:45
пу пу пу
26.05.2025, 17:50
ми не в курсі, хто інтегратор, хто - ні, але він єдиний, хто запропонував допомогу, вибору особливого не було. Я от вас прошу допомогти, але таке враження, наче ви просто хочете посміятись над ситуацією, а не взятись допомогти. Бо по суті ви тільки задавали питання, на які в нас немає відповіді. Ми для цього і звернулись, щоб отримати відповіді і допомогу, а Ви пропонуєте нам ковирятись далі з паном, який ще і не інтегратор давно. Тим паче ми не просимо безкоштовної допомоги, а готові оплатити послугу з відновлення
26.05.2025, 17:53
Максим
Добрий день, я відновив роботу вашої системи, рахунок на оплату вам відправить сейлс.
Причина чому це відбулось скоріш за все в тому що не слідкували за місцем, і починаючи від 14го числа вночі коли робився бекап доходило до таблиці на якій закічувалось місце - крашилось і бекап не повний йшов в архів . Далі коли місце взагалі закінчилось бойова база данних втратила цілісність таблиць . Причиною різкого збільшення данних стали якісь налаштування з постачальниками , так як таблиця змін по прайсам збільшилась в 50 разів за декілька днів , тут вже вам видніше шо ви змінювали , рекомендую налаштувати дію яка моніторить місце на диску і повідомляє вам завчасно
27.05.2025, 18:55
Горобець Максим
Добрий. Дякуємо, але відновили наче ще о 19, але досі ми не можемо зайти, бо кимось зайнята сесія, хоча з нас ніхто не залогінений по зрозумілих причинах - ми просто не мали доступу до боксу. Також в нас було налаштовано автоматичний вихід, якщо протягом 15хв немає дій, тим не менш, зайти ми не можемо в систему.
Не слідкували за місцем, бо, якщо не помиляюсь, раніше ми у Вас замовляли налаштування з автоматичного очищення зайвих файлів, бо вже раз було, що вона переповнилась. Після того система працювала без проблем і ось знову.
Але Ви також пишете, що причина - налаштування з постачальниками. Ми нічого в цьому плані не змінювали, і в нас єдиний постачальник з інтегрованим прайсом - ми вже у них запросили інфо чи вони щось змінювали, але тільки завтра отримаємо коментар. Яким чином можна контролювати дану ситуацію, щоб вона не повторилась? Раніше в коментарях рекомендували якийсь додаток, може навіть Ваш, для контролю стану серверу, але звичайно, бажано мати системні сповіщення від самого боксу і щоб при цьому виконувались дії, які б захищали в першу чергу саму систему і ніякі дії постачальників не могли вплинути таким чином на систему, а блокувались з попередженням в одну з наших тг груп, в які зараз приходять сповіщення від боксу.
Було б непогано, якби Ви вказали на конкретні атрибути, з яких можна було б зрозуміти джерела цієї проблеми.
Як раз від КСМ був отакий лист до того, як це все сталося, правда казали про зміни з 19-го, а Ви кажете, що почалося від 14-го
Партнери, повідомляємо вам, що з 19 травня ми змінюємо артикули на товари трьох брендів:
✅ Borofone
✅ Acefast
✅ Ulanzi
Сподіваємось отримати доступ до боксу. Поки що немає
27.05.2025, 22:20
Максим
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар