Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Дякую Встановив компонент. Але думаю він не допоможе, тому що пошта, яка була встановлена при перносі копії з одного боксу на цей, у цьому боксі не встановлена. Думаю ці файли закешувалися, тому не впевнений як правильно налаштувати даний компонент, щоб віддалилися всі старі дані
Дякую
Встановив компонент. Але думаю він не допоможе, тому що пошта, яка була встановлена при перносі копії з одного боксу на цей, у цьому боксі не встановлена. Думаю ці файли закешувалися, тому не впевнений як правильно налаштувати даний компонент, щоб віддалилися всі старі дані
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Установи 2 процесу видалення файлів. Так як думаю що більшу частину місця заніюють файли та зображення віддаленої пошти, як правильно налаштувати ці 2 автоматичні процеси на скріншоті?
Установи 2 процесу видалення файлів. Так як думаю що більшу частину місця заніюють файли та зображення віддаленої пошти, як правильно налаштувати ці 2 автоматичні процеси на скріншоті?
[file]23833[/file]
[file]23833[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар