Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Отдел Заботы OneBox production писал/а: змінив. Змінюй всі курси, видаляй всі складські операції, платежі, товари замовлень та інше пов'язане з базовою валютою.
Дякую щиро
Єдине, чогось не перераховує курси. Вказав автооновлення для USD EUR по Приват (польський злотий) та Приват для гривні
[quote]
Отдел Заботы
OneBox production писал/а:
змінив. Змінюй всі курси, видаляй всі складські операції, платежі, товари замовлень та інше пов'язане з базовою валютою.
[/quote]
Дякую щиро
Єдине, чогось не перераховує курси.
Вказав автооновлення для USD EUR по Приват (польський злотий) та Приват для гривні
[file]21085[/file]
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Отдел Заботы OneBox production писал/а: Я не пам'ятаю точно, але начебто раз на годину чи день оновлення курсів. Якщо не підтягне до ранку – напиши я подивлюсь
[quote]
Отдел Заботы
OneBox production писал/а:
Я не пам'ятаю точно, але начебто раз на годину чи день оновлення курсів. Якщо не підтягне до ранку – напиши я подивлюсь
[/quote]
[file]21089[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар