Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Дивне питання, але не можу знайти =)) Автор сам не може знайти свою автоматизацію)))
Якою дією автоматично створювати завдання по днях тижня?
Наприклад, мені потрібно щотижня на кожну наступну п'ятницю створювати завдання типу "купити продукти" (для прикладу).
Важливо не нарізати завдання на нескінченність, а саме на 1-2-3-4 тижні вперед.
Дивне питання, але не можу знайти =)) Автор сам не може знайти свою автоматизацію))) Якою дією автоматично створювати завдання по днях тижня? Наприклад, мені потрібно щотижня на кожну наступну п'ятницю створювати завдання типу "купити продукти" (для прикладу). Важливо не нарізати завдання на нескінченність, а саме на 1-2-3-4 тижні вперед.
Ого накидали, всім спасибки)) Морозова Олеся я не знав, що до форми це припилили. Але відзначу варіант правильним той, який найкраще мені підійшов. Дякую!
Ого накидали, всім спасибки))
[Морозова Олеся #101740] я не знав, що до форми це припилили.
Але відзначу варіант правильним той, який найкраще мені підійшов.
Дякую!
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар