Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень!
Будь ласка, уточніть про можливість видалення теми на форумі. Чи планується такий функціонал або є інші варіанти видалення. На даний момент виникають випадки коли потрібно видалити дані тіла топіка або топік.
Добридень! Будь ласка, уточніть про можливість видалення теми на форумі. Чи планується такий функціонал або є інші варіанти видалення. На даний момент виникають випадки коли потрібно видалити дані тіла топіка або топік.
На жаль, не можна видаляти теми та коментарі до них, нікому. У нас навіть немає такого функціоналу, і навряд чи буде. Коли хтось залишає питання чи коментар, ми спеціально зробили галочки: - Я підтверджую, що відповідаю публічно і відкрито, моя відповідь буде видно всім користувачам сайту, а в моїй відповіді немає конфіденційних даних, і що мій коментар не може бути видалений мною. Причому цю галочку потрібно поставити, інакше питання/коментар не можна написати. Ми не пишемо її приховано, не ставимо її замість користувача. Небагато розповім, чому так жорстко і чому нічого не можна видаляти: Робота співробітників підтримки коштує грошей. Хтось за неї має платити. Якщо клієнт за неї не платить, значить потрібно звідкись взяти гроші з іншого місця. І це місце – бюджет маркетингу, а точніше SEO. Якщо раніше ми змушені були платити SEOшникам/копірайтерам за генерацію контенту, то тепер ми повністю прибрали весь бюджет на SEO/копірайтинг, а ці гроші переклали в заробітні плати співробітників підтримки. Це і є "ціна безкоштовної підтримки" - "ви генеруєте контент". Тому теми не можна видаляти, інакше маркетинг витратив гроші на контент, а його не отримав. Всі чесно. Вам допомогли, але ви залишили свій слід в історії. Абсолютно добровільно.
На жаль, не можна видаляти теми та коментарі до них, нікому.
У нас навіть немає такого функціоналу, і навряд чи буде.
Коли хтось залишає питання чи коментар, ми спеціально зробили галочки:
- Я підтверджую, що відповідаю публічно і відкрито, моя відповідь буде видно всім користувачам сайту, а в моїй відповіді немає конфіденційних даних, і що мій коментар не може бути видалений мною.
Причому цю галочку потрібно поставити, інакше питання/коментар не можна написати.
Ми не пишемо її приховано, не ставимо її замість користувача.
Небагато розповім, чому так жорстко і чому нічого не можна видаляти:
Робота співробітників підтримки коштує грошей. Хтось за неї має платити.
Якщо клієнт за неї не платить, значить потрібно звідкись взяти гроші з іншого місця.
І це місце – бюджет маркетингу, а точніше SEO.
Якщо раніше ми змушені були платити SEOшникам/копірайтерам за генерацію контенту, то тепер ми повністю прибрали весь бюджет на SEO/копірайтинг, а ці гроші переклали в заробітні плати співробітників підтримки. Це і є "ціна безкоштовної підтримки" - "ви генеруєте контент".
Тому теми не можна видаляти, інакше маркетинг витратив гроші на контент, а його не отримав.
Всі чесно. Вам допомогли, але ви залишили свій слід в історії. Абсолютно добровільно.
Miroshnichenko Maxim CEO OneBox написав: На жаль, не можна видаляти теми та коментарі до них, нікому. У нас навіть немає такого функціоналу, і навряд чи буде. Коли хтось залишає питання чи коментар, ми спеціально зробили галочки: - Я підтверджую, що відповідаю публічно і відкрито, моя відповідь буде видно всім користувачам сайту, а в моїй відповіді немає конфіденційних даних, і що мій коментар не може бути видалений мною. Причому цю галочку потрібно поставити, інакше питання/коментар не можна написати. Ми не пишемо її приховано, не ставимо її замість користувача. Небагато розповім, чому так жорстко і чому нічого не можна видаляти: Робота співробітників підтримки коштує грошей. Хтось за неї має платити. Якщо клієнт за неї не платить, значить потрібно звідкись взяти гроші з іншого місця. І це місце – бюджет маркетингу, а точніше SEO. Якщо раніше ми змушені були платити SEOшникам/копірайтерам за генерацію контенту, то тепер ми повністю прибрали весь бюджет на SEO/копірайтинг, а ці гроші переклали в заробітні плати співробітників підтримки. Це і є "ціна безкоштовної підтримки" - "ви генеруєте контент". Тому теми не можна видаляти, інакше маркетинг витратив гроші на контент, а його не отримав. Всі чесно. Вам допомогли, але ви залишили свій слід в історії. Абсолютно добровільно.
оце круто! воістину геніально!
[quote]
Miroshnichenko Maxim
CEO OneBox написав:
На жаль, не можна видаляти теми та коментарі до них, нікому.
У нас навіть немає такого функціоналу, і навряд чи буде.
Коли хтось залишає питання чи коментар, ми спеціально зробили галочки:
- Я підтверджую, що відповідаю публічно і відкрито, моя відповідь буде видно всім користувачам сайту, а в моїй відповіді немає конфіденційних даних, і що мій коментар не може бути видалений мною.
Причому цю галочку потрібно поставити, інакше питання/коментар не можна написати.
Ми не пишемо її приховано, не ставимо її замість користувача.
Небагато розповім, чому так жорстко і чому нічого не можна видаляти:
Робота співробітників підтримки коштує грошей. Хтось за неї має платити.
Якщо клієнт за неї не платить, значить потрібно звідкись взяти гроші з іншого місця.
І це місце – бюджет маркетингу, а точніше SEO.
Якщо раніше ми змушені були платити SEOшникам/копірайтерам за генерацію контенту, то тепер ми повністю прибрали весь бюджет на SEO/копірайтинг, а ці гроші переклали в заробітні плати співробітників підтримки. Це і є "ціна безкоштовної підтримки" - "ви генеруєте контент".
Тому теми не можна видаляти, інакше маркетинг витратив гроші на контент, а його не отримав.
Всі чесно. Вам допомогли, але ви залишили свій слід в історії. Абсолютно добровільно.
[/quote]
оце круто! воістину геніально!
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар