Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня, будь ласка, підкажіть, чи можу я десь поправити формулу? клієнт у ЛК замовляє два товари, а прибуток показує більше [file]16491[/file]
не забирає за другу пару взуття із суми доходу
Доброго дня, будь ласка, підкажіть, чи можу я десь поправити формулу? клієнт у ЛК замовляє два товари, а прибуток показує більше не забирає за другу пару взуття із суми доходу
Добрий день. Дайте посилання на замовлення і назву воля в який записується "дохід", швидше за все у вас стоїть якась процедура, яка прораховує значення цього поля. Її звичайно можна виправити
Добрий день. Дайте посилання на замовлення і назву воля в який записується "дохід", швидше за все у вас стоїть якась процедура, яка прораховує значення цього поля. Її звичайно можна виправити
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар