Максиме,
1. З 2017 до 2021 року я не був директором OneBox і взагалі не працював у OneBox ніяк. У цей час директором був Дмитро Левошич.
Тому я точно не був із вами на зустрічі.
2. В даний момент OneBox НА ВАШОМУ СЕРВЕРІ і у нас НЕМАЄ ДО НЬОГО ДОСТУПУ.
Ну, не можемо ми видати вам SSH-ключ, немає у нас його.
Запитуйте у хостера або просіть його reset-нути root доступи.
3. Ми нікому ніколи не давали і не дамо жодної документації до коду та інструкції із запуску.
Бо в нас її немає. Ми нічого не розвертаємо вручну. Немає у нас жодних докерів.
Ми маємо процедуру розгортання зовсім іншу: ми тупо клонуємо віртуалку в хмарному ДЦ.
Двічі була ситуація, що клієнт так сильно хотів документацію та інструкції із запуску, що аж гінців у кепках за прислав за мною. І все одно її не одержав: як можна отримати те, чого немає.
Що можу порадити:
- ресетіть доступ у хостера
- Доступ до mysql в engine.mode.php
- просто копіюйте конфіги nginx, mysql, php
4. Я попрошу, щоб на вашу пошту скинули всі договори та акти, які між нами є.
5. Щодо "без жартів і з повагою", ви якраз дарма. Я на самому початку цієї теми цілком чемно запропонував вам:
> Варіант 3 - ставайте партнером OneBox OS, будуйте своє галузеве рішення на нашій інфраструктурі, платіть "собівартість" за інфраструктуру OneBox, продавайте і тиражуйте своє галузеве рішення, скільки хочете. Можна під своїм брендом. Подробиці тут
https://1b.app/ru/partner/Але ви продовжуєте топити "хочу забрати те, що є і далі його розвивати". У вас всього одна ліцензія MVP, один користувач. Ви реально думаєте, що ми допоможемо вам це віддати, щоб ви далі це тиражували?