1b.app
Скопійоване посилання -

Знову перестала працювати дія універсального імпорту

Зі вчорашнього ранку знову перестало імпортувати товари через дію універсального імпорту.
Це вже не одноразовий випадок, необхідно щось зробити щоб наступного разу знову не сидіти на печії чи все працює коректно чи ні!
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

GERA
BAAs Dev.
Діти з понеділка не працює обмін, у мене не актуальна інформація по товарах яка позначається на замовлення та рейтинг магазинів!
02.02.2022, 06:21
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

всі ваші проблеми через те, що дія автоматизації для товарів Форматувати URL продукту згідно шаблону - видає помилку дубля URL
мені взагалі не зрозуміло навіщо ви його поставили адже магазину немає, навіщо в URL писати зовнішній айді?
вимкніть цю дію або переналаштуйте шаблон і буде все окей
03.02.2022, 18:18

GERA
BAAs Dev.

Устименко Ігор
OneBox production
OneBox CTO написав:
всі ваші проблеми через те, що дія автоматизації для товарів Форматувати URL продукту згідно шаблону - видає помилку дубля URL
мені взагалі не зрозуміло навіщо ви його поставили адже магазину немає, навіщо в URL писати зовнішній айді?
вимкніть цю дію або переналаштуйте шаблон і буде все окей

Дію додавав для того, щоб цей префікс вивантажувався в опенкарт в ЧПУ, але цього не сталося.
Видалив дію при створенні та збереженні, дочекаюся крона та перевірю.
Дякую
03.02.2022, 19:56

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар