Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Вимагаю видалити мій обліковий запис у зв'язку з розголошенням вашим сайтом моїх особистих даних.
Як взагалі так вийшло, що ваш сайт видає в пошуку мій номер телефону при пошуку в гугле???
Вимагаю видалити мій обліковий запис у зв'язку з розголошенням вашим сайтом моїх особистих даних. Як взагалі так вийшло, що ваш сайт видає в пошуку мій номер телефону при пошуку в гугле???
Добрий день. Контактна інформація про вас прихована на сторінці контакту. Коли гугл переіндексує сторінки, ви не будете перебувати у видачі пошуковика. Просимо вибачення за надані незручності.
Добрий день. Контактна інформація про вас прихована на сторінці контакту. Коли гугл переіндексує сторінки, ви не будете перебувати у видачі пошуковика. Просимо вибачення за надані незручності.
Це дивна історія, чому Google заіндексував сторінку з номером телефону, яка доступна лише авторизованим адміністраторам. У будь-якому випадку переіндексувало і вже немає контактів.
Це дивна історія, чому Google заіндексував сторінку з номером телефону, яка доступна лише авторизованим адміністраторам.
У будь-якому випадку переіндексувало і вже немає контактів.
Добридень! Нічого не змінилося, якщо загуглити пошту можна знайти мій номер телефону. Якщо загуглити мій номер телефону – можна знайти мій обліковий запис та всі повідомлення на форумі. Видаліть мій обліковий запис або змінити дані. Дякую.
Добридень!
Нічого не змінилося, якщо загуглити пошту можна знайти мій номер телефону.
Якщо загуглити мій номер телефону – можна знайти мій обліковий запис та всі повідомлення на форумі.
Видаліть мій обліковий запис або змінити дані.
Дякую.
Как со мной связаться - никак :) Задавайте вопросы на форуме публично - и я отвечу. Подробнее - https://1b.app/ru/user/11/
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар