1b.app
Скопійоване посилання -

Неможливо увійти в кабінет

1. Прошу зняти ліміт на кількість спроб для входу
2. Опишіть, будь ласка, повний процес, як зробити правильно - по Вашій схемі я досі не можу зайти, вже змінював пароль разів з 10.
3. Я заходжу через айді - змінюю в кабінеті пароль. Виходжу, пробую зайти з новим паролем - пише невірна комбінація
4. Я отримую від Вас код, вводжу його, потім приходить імейл, в якому треба звернути увагу на те, що пароль безпосередньо в темі листа, а не в тілі. При цьому відсутні пробіли, неможливо зрозуміти, де той пароль чт він включає SN3A1AskS7J7EN7KLIB575inu2QYE-mail: ваиваиваиавива@gmail.com все з цього, чи тільки SN3A1AskS7J7EN7KLIB575inu2QYE наприклад.
Я так досі і не зрозумів, чому через кількох геніїв ви створили цей треш для всіх користувачів - ці генії знову собі поставлять 123456 чи 654321, ми будемо завжди проходити через 7 кіл пекла через цих геніїв?
Максим

Відповіді:

Через айді тепер також нічого, бо при натисканні через айді просто оновлюєтсья сторінка і нічого не відбувається. Оце ви наробили.....
вчера, 15:56
Максим

Горобець Максим писал/а:
Через айді тепер також нічого, бо при натисканні через айді просто оновлюєтсья сторінка і нічого не відбувається. Оце ви наробили.....

рекомендую очистити кеш і спробувати ще , нівкого проблем немає такого плану як ви описуєте .
вчера, 16:55

Устименко Игорь
OneBox production писал/а:

Горобець Максим писал/а:

рекомендую очистити кеш і спробувати ще , нівкого проблем немає такого плану як ви описуєте .

я буквально роблю все моментально одне за одним - зайшов через айді, зайшов в налаштування профілю, проставив новий пароль, підтвердив кодом з смс, зберіг, виходжу, пробую зайти одразу з тим же новим паролем - пише невірна комбінація. Що робити? Не розумію, що система хоче від мене.
вчера, 17:21
Максим

Горобець Максим писал/а:

я буквально роблю все моментально одне за одним - зайшов через айді, зайшов в налаштування профілю, проставив новий пароль, підтвердив кодом з смс, зберіг, виходжу, пробую зайти одразу з тим же новим паролем - пише невірна комбінація. Що робити? Не розумію, що система хоче від мене.

ви зайшли на сайт по телефону і змінюєте пароль на сайті? чи змінюєте в боксі своєму? я не зрозумів.

Якщо зайшли на сайт, зверху натисніть там ваші компанії на свій бокс і вас пустить в вашу систему. Потім в ній ідете в додаток користувачі і співробітники і міняєте собі пароля
вчера, 17:23

Устименко Игорь
OneBox production писал/а:

Горобець Максим писал/а:

ви зайшли на сайт по телефону і змінюєте пароль на сайті? чи змінюєте в боксі своєму? я не зрозумів.

Якщо зайшли на сайт, зверху натисніть там ваші компанії на свій бокс і вас пустить в вашу систему. Потім в ній ідете в додаток користувачі і співробітники і міняєте собі пароля

не розумію, про який сайт мова, звичайно, що я за бокс кажу
вчера, 17:27
Максим

Горобець Максим писал/а:
не розумію, про який сайт мова, звичайно, що я за бокс кажу

тут https://1b.app зверху натисніть на свою компанію і перейдіть в смартайді ваш

потім там змінете пароль і все
вчера, 18:05

[/quote]
тут https://1b.app зверху натисніть на свою компанію і перейдіть в смартайді ваш

потім там змінете пароль і все
[/quote]

точно, дякую. Справа в тому, що коли заходиш через айді, то чомусь при виході переходило не на сторінку логіну в бокс звичайну, а на іншу, і виходить, що я пароль взагалі не там міняв - користувачі, а поки що навіть не розумію, де, коли заходиш в профіль користувача зправа вгорі - налаштування профілю, і там теж є пароль.
вчера, 22:56
Максим

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар