Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Есть запрос на доработку функционала? Вы всегда можете создать топик на нашем форуме и партнер-интегратор предоставит оценку и информацию по возможности разработки!
Создать топик
Тут https://fr-auto.1box.link/app/storage/tab/balance/ (рис 1) [file]15484[/file]
Потрібно додати в правах доступу заборона копіювання цієї таблиці (що б вони не могли копіпастить собі в ексель дані).
Скільки потрібно годин для реалізації?
Тут https://fr-auto.1box.link/app/storage/tab/balance/ (рис 1) Потрібно додати в правах доступу заборона копіювання цієї таблиці (що б вони не могли копіпастить собі в ексель дані). Скільки потрібно годин для реалізації?
Ні, це марно. Якщо людина захотіла скопіювати щось зі сторінки в інтернеті – вона це зробить. Якщо проблема тільки в тому, що він копіює і це підходить для вставки в exel і потрібно зробити так, щоб клієнт не зміг виділяти саме колонки, то можна зробити. Але тоді він зможе виділити просто весь текст на сторінці і він чудово вставиться в exel
Ні, це марно. Якщо людина захотіла скопіювати щось зі сторінки в інтернеті – вона це зробить. Якщо проблема тільки в тому, що він копіює і це підходить для вставки в exel і потрібно зробити так, щоб клієнт не зміг виділяти саме колонки, то можна зробити. Але тоді він зможе виділити просто весь текст на сторінці і він чудово вставиться в exel
anonymous hamster OneBox production написав: Ні, це марно. Якщо людина захотіла скопіювати щось зі сторінки в інтернеті – вона це зробить. Якщо проблема тільки в тому, що він копіює і це підходить для вставки в exel і потрібно зробити так, щоб клієнт не зміг виділяти саме колонки, то можна зробити. Але тоді він зможе виділити просто весь текст на сторінці і він чудово вставиться в exel
Ну добре, якщо робити що б не міг робити користувач-френдлі копіювання, скільки потрібно годинника? PS Я і так клієнту пояснював, що в браузері це зробити можна навіть якщо не виділяється текст :)
[quote]
anonymous hamster
OneBox production написав:
[/quote]
Ну добре, якщо робити що б не міг робити користувач-френдлі копіювання, скільки потрібно годинника?
PS Я і так клієнту пояснював, що в браузері це зробити можна навіть якщо не виділяється текст :)
я подивлюся що буде якщо не давати як у екселі по осередках стрибати. Але думаю це не спрацює, тому що ти зможеш скопіювати просто числа через умовну прогалину, яка потім ексель зможе з'їсти
я подивлюся що буде якщо не давати як у екселі по осередках стрибати. Але думаю це не спрацює, тому що ти зможеш скопіювати просто числа через умовну прогалину, яка потім ексель зможе з'їсти
anonymous hamster OneBox production написав: я подивлюся що буде якщо не давати як у екселі по осередках стрибати. Але думаю це не спрацює, тому що ти зможеш скопіювати просто числа через умовну прогалину, яка потім ексель зможе з'їсти
Подивися та відпишися плиз. У будь-якому випадку якийсь викачати можна інфу, але спробувати зробити це менш зручним чи потрібно)
[quote]
anonymous hamster
OneBox production написав:
[/quote]
Подивися та відпишися плиз. У будь-якому випадку якийсь викачати можна інфу, але спробувати зробити це менш зручним чи потрібно)
налаштування "При перегляді залишків продуктів на головній сторінці заборонити виділяти та копіювати більше однієї комірки" за посиланням /app/settings/storage/ . З'явиться завтра, якщо стоїть автооновлення. Якщо не буде завтра – напишеш що апнути
налаштування "При перегляді залишків продуктів на головній сторінці заборонити виділяти та копіювати більше однієї комірки" за посиланням /app/settings/storage/ . З'явиться завтра, якщо стоїть автооновлення. Якщо не буде завтра – напишеш що апнути
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар