1b.app
Скопійоване посилання -

не створюються нові товари та не додаються фото

при оновленні прайсу, після створення нових продуктів нічого не відбувається, через деякий час ті самі продукти будуть знову у табличці зв`язування та не створяться, також не додаються фото і не оновлюються

Відповіді:

У мене в бізнесі трапилася схожа ситуація доречі кому цікаво це мій бізнес https://fama.ua/podarki/nabory-dlya-vysky : після оновлення прайсу та створення нових продуктів зміни не відображалися одразу. Продукти знову з’являлися в таблиці зв’язування, ніби вони ще не створені, а фото та оновлення також не додавалися. Вирішив проблему шляхом перевірки налаштувань імпорту та усунення можливих конфліктів у системі. Якщо у вас виникають подібні питання, можливо, варто звернути увагу на налаштування синхронізації чи перевірити систему на наявність технічних збоїв
15.10.2024, 21:52

раніше все працювало, налаштування не змінювали. навіть після перевірки налаштувань теж саме, вже не знаю що робити
16.10.2024, 09:34

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар