Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Зверніть увагу, що перерахунок проводиться у тлі, тобто. Ви можете не бачити результату його роботи тут і зараз. Перерахунок у фоні може бути як миттєвим так і спрацювати через пів хвилини, наприклад. Спробуйте викликати перерахунок через цей блок, почекати кілька хвилин і знову зайти в товар, якщо нічого не зміниться покажіть яку саме ціну можна змінювати в блоці постачальника - я поміняю і подивлюся сам. Дякую.
Зверніть увагу, що перерахунок проводиться у тлі, тобто. Ви можете не бачити результату його роботи тут і зараз. Перерахунок у фоні може бути як миттєвим так і спрацювати через пів хвилини, наприклад. Спробуйте викликати перерахунок через цей блок, почекати кілька хвилин і знову зайти в товар, якщо нічого не зміниться покажіть яку саме ціну можна змінювати в блоці постачальника - я поміняю і подивлюся сам. Дякую.
let him cook OneBox production написав: Зверніть увагу, що перерахунок проводиться у тлі, тобто. Ви можете не бачити результату його роботи тут і зараз. Перерахунок у фоні може бути як миттєвим так і спрацювати через пів хвилини, наприклад. Спробуйте викликати перерахунок через цей блок, почекати кілька хвилин і знову зайти в товар, якщо нічого не зміниться покажіть яку саме ціну можна змінювати в блоці постачальника - я поміняю і подивлюся сам. Дякую.
Так, спрацьовує, дякую велику
[quote]
let him cook
OneBox production написав:
[/quote]
Так, спрацьовує, дякую велику
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар