Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень!
Підкажіть, будь ласка, як налаштувати націнку тільки для одного товару від постачальника?
Наприклад: є постачальник із 1000 шт товарами (вони постійно оновлюю і ціна продажу береться з РРЦ), але в цьому прайсі є один/два товари, для яких мені потрібно встановити націнку.
Ідея у тому, щоб саме один/два товару продавати за ціною вище РРЦ.
Як це можна зробити? Тому що зараз, я не бачу як вибрати тільки категорію, бренд, постачальника або ще щось.
Добридень! Підкажіть, будь ласка, як налаштувати націнку тільки для одного товару від постачальника? Наприклад: є постачальник із 1000 шт товарами (вони постійно оновлюю і ціна продажу береться з РРЦ), але в цьому прайсі є один/два товари, для яких мені потрібно встановити націнку. Ідея у тому, щоб саме один/два товару продавати за ціною вище РРЦ. Як це можна зробити? Тому що зараз, я не бачу як вибрати тільки категорію, бренд, постачальника або ще щось.
Вітаю, ви це можете зробити через Автоматизацію продуктів, дія "Посчитать значение по формуле и записать в указанное поле". Обираєте постачальника і критерій відбору вашого товару, якщо чіткого критерію немає, то можете для цього створити додаткове поле і в необхідному товарі задати йому значення.
Вітаю, ви це можете зробити через Автоматизацію продуктів, дія "Посчитать значение по формуле и записать в указанное поле".
Обираєте постачальника і критерій відбору вашого товару, якщо чіткого критерію немає, то можете для цього створити додаткове поле і в необхідному товарі задати йому значення.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар