Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день.
На сайті (domovoy.pl.ua) є кілька питань щодо доопрацювання
1. Після імпорту карток товарів багаторазово дублюються фільтри - можна доопрацювати, щоб не було дублів?
2. Потрібна допомога в налаштуванні інтеграції з сайтом на OpenCart3, при тому, що там вже є товари з іншого джерела;
3. Чи є можливість доопрацювати бокс для автоматичної синхронізації прайсів з постачальниками, які можуть надати API доступ до своїх даних?
4. Найголовніше питання. Як буде доцільніше – придбати техпідтримку для реалізації цих завдань? Чи кожне завдання вирішуватиметься в індивідуальному порядку?
Добрий день. На сайті (domovoy.pl.ua) є кілька питань щодо доопрацювання 1. Після імпорту карток товарів багаторазово дублюються фільтри - можна доопрацювати, щоб не було дублів? 2. Потрібна допомога в налаштуванні інтеграції з сайтом на OpenCart3, при тому, що там вже є товари з іншого джерела; 3. Чи є можливість доопрацювати бокс для автоматичної синхронізації прайсів з постачальниками, які можуть надати API доступ до своїх даних? 4. Найголовніше питання. Як буде доцільніше – придбати техпідтримку для реалізації цих завдань? Чи кожне завдання вирішуватиметься в індивідуальному порядку?
1. імпорт куди? приклад дубля? 2. 4ч налаштування повноцінної інтеграції нашими фахівцями 3. теоретично так - треба дивитися приклади апі про які мова 4. я думаю краще придбати у нас ТП на вирішення цих завдань надіслати рахунок. на ТП?
1. імпорт куди? приклад дубля?
2. 4ч налаштування повноцінної інтеграції нашими фахівцями
3. теоретично так - треба дивитися приклади апі про які мова
4. я думаю краще придбати у нас ТП на вирішення цих завдань
надіслати рахунок. на ТП?
Доброго дня! До вас якось можна зателефонувати, щоб уточнити деякі питання щодо оплаченої підтртмці? Скільки завдань, чи які рядки? Чи це буде постійна підтримка, чи лише місяць, два, три? У попередньому харчуванні ви не дали повного відповіді.
Доброго дня! До вас якось можна зателефонувати, щоб уточнити деякі питання щодо оплаченої підтртмці?
Скільки завдань, чи які рядки? Чи це буде постійна підтримка, чи лише місяць, два, три? У попередньому харчуванні ви не дали повного відповіді.
Пилипенко Ігор Юрійович писав/ла: Доброго дня! До вас якось можна зателефонувати, щоб уточнити деякі питання щодо оплаченої підтртмці? Скільки завдань, чи які рядки? Чи це буде постійна підтримка, чи лише місяць, два, три? У попередньому харчуванні ви не дали повного відповіді.
так можна – ваш номер у картці актуальний? я можу написати в телеграм на личку 20 завдань без обмеження терміну, але є завдання і не так на 15 хвилин, але в кілька годин, як приклад з опенкартом, то такому разі спишеться не 1 завдання, а наприклад 10
[quote]
Пилипенко Ігор Юрійович писав/ла:
Доброго дня! До вас якось можна зателефонувати, щоб уточнити деякі питання щодо оплаченої підтртмці?
Скільки завдань, чи які рядки? Чи це буде постійна підтримка, чи лише місяць, два, три? У попередньому харчуванні ви не дали повного відповіді.
[/quote]
так можна – ваш номер у картці актуальний? я можу написати в телеграм на личку
20 завдань
без обмеження терміну, але є завдання і не так на 15 хвилин, але в кілька годин, як приклад з опенкартом, то такому разі спишеться не 1 завдання, а наприклад 10
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар