Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Або ця програма починає працювати автоматично, як тільки її встановили та налаштували.
Які особливості налаштування є у цієї програми?
Які є переваги перед іншими рішеннями щодо надсилання SMS?
Tcnm kb додаткові витрати на надсилання SMS і якщо є, то які?
Або ця програма починає працювати автоматично, як тільки її встановили та налаштували. Які особливості налаштування є у цієї програми? Які є переваги перед іншими рішеннями щодо надсилання SMS? Tcnm kb додаткові витрати на надсилання SMS і якщо є, то які?
Чижик Олександр Сергійович OneBox production Адміністратор писав/ла: Відкрию секрет - даної інтеграції стільки ж років - скільки ти використовуєш систему - якщо не більше.
отже, мені воно не було потрібно, а зараз зацікавило, тому що звернуло на мене свою увагу в каналі OneBox тобто канал свої функції схоже виконує а щодо цього додатка вже є достатньо інформації? на форумі не знайшов тим, крім своєї :) хто б міг по суті запитання відповісти?
[quote]
Чижик Олександр Сергійович
OneBox production
Адміністратор писав/ла:
Відкрию секрет - даної інтеграції стільки ж років - скільки ти використовуєш систему - якщо не більше.
[/quote]
отже, мені воно не було потрібно, а зараз зацікавило, тому що звернуло на мене свою увагу в каналі OneBox
тобто канал свої функції схоже виконує
а щодо цього додатка вже є достатньо інформації?
на форумі не знайшов тим, крім своєї :)
хто б міг по суті запитання відповісти?
[file]12043[/file]
Чижик Олександр Сергійович OneBox production написав: Відкрию секрет - даної інтеграції стільки ж років - скільки ти використовуєш систему - якщо не більше.
то де шукати? адже топік зачинитися мав би, коли надасте допомогу
[quote]
Чижик Олександр Сергійович
OneBox production написав:
Відкрию секрет - даної інтеграції стільки ж років - скільки ти використовуєш систему - якщо не більше.
[/quote]
то де шукати?
адже топік зачинитися мав би, коли надасте допомогу
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар