Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Необхідно скопіювати дані БД боксу з одного на другий. Поділяємо проекти за напрямами бізнесу.
Можливо? що потрібно від власника боксу? яка оцінка робіт?
Необхідно скопіювати дані БД боксу з одного на другий. Поділяємо проекти за напрямами бізнесу. Можливо? що потрібно від власника боксу? яка оцінка робіт?
Скопіювати 1 у 1 дані з одного боксу на другий займе близько 2 годин (бд+media). Другий бокс стане повною копією першого, потім вони житимуть "окремим життям", тобто. будуть незалежними один від одного. При копіюванні можуть перестати працювати деякі інтеграції з сервісами, які зав'язані на IP, оскільки у другого боксу він зміниться.
Скопіювати 1 у 1 дані з одного боксу на другий займе близько 2 годин (бд+media). Другий бокс стане повною копією першого, потім вони житимуть "окремим життям", тобто. будуть незалежними один від одного. При копіюванні можуть перестати працювати деякі інтеграції з сервісами, які зав'язані на IP, оскільки у другого боксу він зміниться.
. клац-клац написав: Скопіювати 1 у 1 дані з одного боксу на другий займе близько 2 годин (бд+media). Другий бокс стане повною копією першого, потім вони житимуть "окремим життям", тобто. будуть незалежними один від одного. При копіюванні можуть перестати працювати деякі інтеграції з сервісами, які зав'язані на IP, оскільки у другого боксу він зміниться.
підходить. що потрібно вам повідомити, щоб це зробити – виставляти окремий запит як інтегратор проекту чи потрібно робити обов'язково від імені власника боксу?
[quote]
.
клац-клац написав:
[/quote]
підходить. що потрібно вам повідомити, щоб це зробити – виставляти окремий запит як інтегратор проекту чи потрібно робити обов'язково від імені власника боксу?
Якщо ви виставлятимете завдання безпосередньо самі через наш бокс, то начебто повідомляти додатково нічого не треба. якщо через форум, то потрібне підтвердження від власника боксу, який копіювати
Якщо ви виставлятимете завдання безпосередньо самі через наш бокс, то начебто повідомляти додатково нічого не треба. якщо через форум, то потрібне підтвердження від власника боксу, який копіювати
Тасун Сергій Володимирович OneBox production написав: base.crm-onebox.com
бачити щось із доступами. не можу увійти. можете надіслати доступи на мою пошту?
[quote]
Тасун Сергій Володимирович
OneBox production написав:
base.crm-onebox.com
[/quote]
бачити щось із доступами. не можу увійти. можете надіслати доступи на мою пошту?
Перегиняк Олександр ФОП Перегіняк О.П. писав/ла: бачити щось із доступами. не можу увійти. можете надіслати доступи на мою пошту?
Це копія боксу. Заходьте під доступами боксу sand.powerproject.com.ua.
[quote]
Перегиняк Олександр
ФОП Перегіняк О.П. писав/ла:
[/quote]
Тасун Сергій Володимирович OneBox production написав:
Перегиняк Олександр ФОП Перегіняк О.П. писав/ла: бачити щось із доступами. не можу увійти. можете надіслати доступи на мою пошту?
раніше я заходив на sand.powerproject.com.ua під догін інтегратора. зараз це зробити не можу. я так розумію, що потрібне якесь додаткове налаштування, яке ви можете прописати мене інтегратором на даному боксі, щоб я міг до нього зайти так само, як заходив на sand.powerproject.com.ua. так? Якщо так, то чи можете це настроїти?
[quote]
[quote]
Перегиняк Олександр
[/quote]
[/quote]
раніше я заходив на sand.powerproject.com.ua під догін інтегратора. зараз це зробити не можу. я так розумію, що потрібне якесь додаткове налаштування, яке ви можете прописати мене інтегратором на даному боксі, щоб я міг до нього зайти так само, як заходив на sand.powerproject.com.ua. так? Якщо так, то чи можете це настроїти?
Перегиняк Олександр ФОП Перегіняк О.П. писав/ла: раніше я заходив на sand.powerproject.com.ua під догином інтегратора.
Тепер ви заходите у бокс – base.crm-onebox.com. Це копія боксу sand.powerproject.com.ua. Увійдіть під адміннським обліком з боксу sand.powerproject.com.ua та створіть свій облік.
[quote]
Перегиняк Олександр
раніше я заходив на sand.powerproject.com.ua під догином інтегратора.
[/quote]
Тепер ви заходите у бокс – base.crm-onebox.com.
Це копія боксу sand.powerproject.com.ua.
Увійдіть під адміннським обліком з боксу sand.powerproject.com.ua та створіть свій облік.
Тасун Сергій Володимирович OneBox production написав:
Перегиняк Олександр ФОП Перегіняк О.П. писав/ла: раніше я заходив на sand.powerproject.com.ua під догином інтегратора.
Тепер ви заходите у бокс – base.crm-onebox.com. Це копія боксу sand.powerproject.com.ua. Увійдіть під адміннським обліком з боксу sand.powerproject.com.ua та створіть свій облік.
ви, мабуть, мене не зовсім зрозуміли. Якщо мене прописують (хтось з вашого боку) як інтегратора проекту, то при вході в бокс клієнта під власним обліком (стандартною для всіх моїх боксів) ліцензію я не займаю. і, мабуть, для цього використовується url боксу. Гаразд. закриємо завдання. Якщо що – попрошу окремо такий доступ.
[quote]
[quote]
Перегиняк Олександр
раніше я заходив на sand.powerproject.com.ua під догином інтегратора.
[/quote]
Тепер ви заходите у бокс – base.crm-onebox.com.
Це копія боксу sand.powerproject.com.ua.
Увійдіть під адміннським обліком з боксу sand.powerproject.com.ua та створіть свій облік.
[/quote]
ви, мабуть, мене не зовсім зрозуміли. Якщо мене прописують (хтось з вашого боку) як інтегратора проекту, то при вході в бокс клієнта під власним обліком (стандартною для всіх моїх боксів) ліцензію я не займаю. і, мабуть, для цього використовується url боксу. Гаразд. закриємо завдання. Якщо що – попрошу окремо такий доступ.
Я вас зрозумів одразу. Бокс base.crm-onebox.com – Ваш. тому мені не зрозуміло навіщо отримувати доступ до свого боксу таким складним чином. І на скільки я знаю, тепер інтегратори теж займатимуть ліцензію.
Я вас зрозумів одразу.
Бокс base.crm-onebox.com – Ваш. тому мені не зрозуміло навіщо отримувати доступ до свого боксу таким складним чином.
І на скільки я знаю, тепер інтегратори теж займатимуть ліцензію.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар