Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
проект https://crm.swisstrade.com.ua/
прошу поправити 500 помилку [file]4899[/file]
раніше була аналогічна проблема, полагодили, але на уточнююче питання про те, що конкретно призвело до проблеми відповіді не дали.
на сервері як є 30 ГБ або 10% вільного місця [file]4900[/file]
проект https://crm.swisstrade.com.ua/ прошу поправити 500 помилку раніше була аналогічна проблема, полагодили, але на уточнююче питання про те, що конкретно призвело до проблеми відповіді не дали. на сервері як є 30 ГБ або 10% вільного місця
Добрий день. Нічне оновлення програмних пакетів боксу завершилося помилково. Я рекомендував би очистити історію змін замовлень. Ця таблиця має розмір 130 Гб. вартість робіт 1 год.
Добрий день.
Нічне оновлення програмних пакетів боксу завершилося помилково.
Я рекомендував би очистити історію змін замовлень. Ця таблиця має розмір 130 Гб.
вартість робіт 1 год.
Тасун Сергій Володимирович написав: Добрий день. Нічне оновлення програмних пакетів боксу завершилося помилково. Я рекомендував би очистити історію змін замовлень. Ця таблиця має розмір 130 Гб. вартість робіт 1 год.
добре. виставляйте рахунок, сплачую
[quote]
Тасун Сергій Володимирович написав:
Добрий день.
Я рекомендував би очистити історію змін замовлень. Ця таблиця має розмір 130 Гб.
вартість робіт 1 год.
[/quote]
Перегиняк Олександр ФОП Перегіняк О.П. Certified-партнер Oneboxconsulting (інтегратор) писав/ла:
Тасун Сергій Володимирович написав: Добрий день. Нічне оновлення програмних пакетів боксу завершилося помилково. Я рекомендував би очистити історію змін замовлень. Ця таблиця має розмір 130 Гб. вартість робіт 1 год.
рахунок не отримав, а бокс збоїть знову. почистіть, будь ласка, таблицю історії зміни процесів та перезапустіть. можу сплатити прямо на картку
[quote]
Перегиняк Олександр
ФОП Перегіняк О.П. Certified-партнер
Oneboxconsulting (інтегратор) писав/ла:
[quote]
Добрий день.
вартість робіт 1 год.
[/quote]
[/quote]
рахунок не отримав, а бокс збоїть знову. почистіть, будь ласка, таблицю історії зміни процесів та перезапустіть. можу сплатити прямо на картку
рахунок сплачено. прошу виконати роботи
[quote]
Добрий день.
вартість робіт 1 год.
[/quote]
рахунок сплачено. прошу виконати роботи
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар