Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
При переході на етапи переходити дуже довго
Наприклад, на цьому процесі спостерігав https://baza.cn.ua/admin/customorder/order/36140/edit/
Раніше працювало все нормально
Що це може бути ?
Ще помітив що якось збільшився тут https://baza.cn.ua/admin/shop/statistic/
CPU та SWAP
Добрий день. Проаналізувати ситуацію на вашому сервері та усунути можливі причини затримок переходів на етапи на вказаному сервері ми можемо орієнтовно за 4 години доробки. Щоб уникнути подібних ситуацій, рекомендую перейти на хмарний тариф.
Добрий день. Проаналізувати ситуацію на вашому сервері та усунути можливі причини затримок переходів на етапи на вказаному сервері ми можемо орієнтовно за 4 години доробки. Щоб уникнути подібних ситуацій, рекомендую перейти на хмарний тариф.
Bilbo Baggins зломщик писав/ла: Добрий день. Проаналізувати ситуацію на вашому сервері та усунути можливі причини затримок переходів на етапи на вказаному сервері ми можемо орієнтовно за 4 години доробки. Щоб уникнути подібних ситуацій, рекомендую перейти на хмарний тариф.
Я так розумію, що проблеми тільки у мене, інші клієнти не пишуть? Просто якось помітив, що після вихідних відбуваються оновлення і вони викликають періодично неполадки, думав що це можливо масова проблема.
[quote]
Bilbo Baggins
зломщик писав/ла:
[/quote]
Я так розумію, що проблеми тільки у мене, інші клієнти не пишуть?
Просто якось помітив, що після вихідних відбуваються оновлення і вони викликають періодично неполадки, думав що це можливо масова проблема.
Bilbo Baggins зломщик писав/ла: Добрий день. Проаналізувати ситуацію на вашому сервері та усунути можливі причини затримок переходів на етапи на вказаному сервері ми можемо орієнтовно за 4 години доробки. Щоб уникнути подібних ситуацій, рекомендую перейти на хмарний тариф.
Я так розумію, що проблеми тільки у мене, інші клієнти не пишуть? Просто якось помітив, що після вихідних відбуваються оновлення і вони викликають періодично неполадки, думав що це можливо масова проблема.
Теж помічаю що чимось проц і оперативність завантажена, після перезавантаження сервера все опускається, але після 2 ночі навантаження на оперативу зростає знову https://prnt.sc/105g706
[quote]
Купріян Владислав Валерійович
Baza.cn.ua / Integrator (FOP Kupriyan) написав:
[quote]
Bilbo Baggins
зломщик писав/ла:
[/quote]
Я так розумію, що проблеми тільки у мене, інші клієнти не пишуть?
Просто якось помітив, що після вихідних відбуваються оновлення і вони викликають періодично неполадки, думав що це можливо масова проблема.
[/quote]
Теж помічаю що чимось проц і оперативність завантажена, після перезавантаження сервера все опускається, але після 2 ночі навантаження на оперативу зростає знову https://prnt.sc/105g706
[quote]
Bilbo Baggins
зломщик писав/ла:
[/quote]
Ні, про це https://prnt.sc/yy4ii3 з цієї теми https://crm-onebox.com/ru/support/server-installation/6808-neponyatnaya-nagruzka-na-server/
Bilbo Baggins зломщик писав/ла: я не розумію ходу ваших думок
На даний момент у мене на сервері використовується оперативної пам'яті, якщо я зараз перезавантажу сервер, то використання оперативної пам'яті знизиться, але в районі 2 годин ночі знову використання пам'яті підвищиться. Так ось мені цікаво, що робить до збільшення оперативної пам'яті після 2 години ночі? Давайте я вам завтра скрін скину сюди з графіком, де це буде видно (сподіваюся)
[quote]
Bilbo Baggins
зломщик писав/ла:
я не розумію ходу ваших думок
[/quote]
На даний момент у мене на сервері використовується оперативної пам'яті, якщо я зараз перезавантажу сервер, то використання оперативної пам'яті знизиться, але в районі 2 годин ночі знову використання пам'яті підвищиться. Так ось мені цікаво, що робить до збільшення оперативної пам'яті після 2 години ночі? Давайте я вам завтра скрін скину сюди з графіком, де це буде видно (сподіваюся)
Я можу зробити аналіз дій, які здійснюються на вашому сервері о 2 годині ночі і дізнатися причину, через яку використання оперативної пам'яті збільшується. Швидше за все це відбувається через додавання нових записів в кеш, вивантаження частини бд в оперативу або ще. Нічого кримінального в цьому немає. Вартість аналізу збільшення споживання оперативної пам'яті – 6ч.
Я можу зробити аналіз дій, які здійснюються на вашому сервері о 2 годині ночі і дізнатися причину, через яку використання оперативної пам'яті збільшується. Швидше за все це відбувається через додавання нових записів в кеш, вивантаження частини бд в оперативу або ще. Нічого кримінального в цьому немає. Вартість аналізу збільшення споживання оперативної пам'яті – 6ч.
Bilbo Baggins зломщик писав/ла: Я можу зробити аналіз дій, які здійснюються на вашому сервері о 2 годині ночі і дізнатися причину, через яку використання оперативної пам'яті збільшується. Швидше за все це відбувається через додавання нових записів в кеш, вивантаження частини бд в оперативу або ще. Нічого кримінального в цьому немає. Вартість аналізу збільшення споживання оперативної пам'яті – 6ч.
[quote]
Bilbo Baggins
зломщик писав/ла:
[/quote]
Gimli son of Glóin dwarf написав: Добрий день. Проаналізувати ситуацію на вашому сервері та усунути можливі причини затримок переходів на етапи на вказаному сервері ми можемо орієнтовно за 4 години доробки. Щоб уникнути подібних ситуацій, рекомендую перейти на хмарний тариф.
Знову йдуть гальмування, навіть на якихось примітивних процедурах Із сервером все гаразд Що це може бути ?
[quote]
Gimli son of Glóin
dwarf написав:
[/quote]
Знову йдуть гальмування, навіть на якихось примітивних процедурах
Із сервером все гаразд
Що це може бути ?
2. Помітив що у хвилинному кроні працює процес "ShopSupplier_Processor_Avail" 2 хвилини хіба це нормально? 3. Гальмування може бути пов'язане з цим процесом?
2. Помітив що у хвилинному кроні працює процес "ShopSupplier_Processor_Avail" 2 хвилини хіба це нормально?
3. Гальмування може бути пов'язане з цим процесом?
[file]3907[/file]
Система регулярно гальмує під час переходу на інші етапи Причому відловити це досить складно, тобто в якийсь момент перехід відбувається швидко 1 секунду, а в якийсь момент все висить 10-20 секунд і не переводить на потрібний етап, доводиться оновлювати сторінку і знову робити спроби. Помітив якийсь зв'язок, коли в період гальмування заходжу в панель управління, то там висить хвилинний крон 1-2 хвилини, через час дивлюся що цей процес ShopSupplier_Processor_Avail саме висів у цей момент у хвилинному кроні Після того як цей процесор зник з хвилинного і крон став відпрацьовувати швидко і переводити в статус стало швидко. Може бути тут зв'язок ShopSupplier_Processor_Avail з тим, що не переводить на етап?
Система регулярно гальмує під час переходу на інші етапи
Причому відловити це досить складно, тобто в якийсь момент перехід відбувається швидко 1 секунду, а в якийсь момент все висить 10-20 секунд і не переводить на потрібний етап, доводиться оновлювати сторінку і знову робити спроби.
Помітив якийсь зв'язок, коли в період гальмування заходжу в панель управління, то там висить хвилинний крон 1-2 хвилини, через час дивлюся що цей процес ShopSupplier_Processor_Avail саме висів у цей момент у хвилинному кроні
Після того як цей процесор зник з хвилинного і крон став відпрацьовувати швидко і переводити в статус стало швидко.
Може бути тут зв'язок ShopSupplier_Processor_Avail з тим, що не переводить на етап?
Тупніти регулярний нікуди не зник і включена галочка нічого не вирішила яку робили тут. sever/ Що робити з дурнем ShopSupplier_Processor_Avail (неможливо нормально працювати висить регулярно)?
Тупніти регулярний нікуди не зник і включена галочка нічого не вирішила яку робили тут. sever/
Що робити з дурнем ShopSupplier_Processor_Avail (неможливо нормально працювати висить регулярно)?
[file]5630[/file]
[file]5631[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар