Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Суть завдання така - є бокс А в ньому працюють співробітники (вносять клієнтів, ведуть замовлення і т.д.) необхідно зробити таким чином, щоб щодня формувався бекап (зберігати історію бекапів за останні 5 днів) з усіма напрацьованими даними за день і даний бекап вливався щоночі в бокс Б (який спочатку буде чистим) і служитиме як резервом - процедуру вливання потрібно робити щодня. Скільки часу займе налаштування цієї процедури?
Суть завдання така - є бокс А в ньому працюють співробітники (вносять клієнтів, ведуть замовлення і т.д.) необхідно зробити таким чином, щоб щодня формувався бекап (зберігати історію бекапів за останні 5 днів) з усіма напрацьованими даними за день і даний бекап вливався щоночі в бокс Б (який спочатку буде чистим) і служитиме як резервом - процедуру вливання потрібно робити щодня. Скільки часу займе налаштування цієї процедури?
Привіт, не зовсім розумію первісний у чому сенс завдання. Наскільки я знаю, якщо сервер на нормальному хостингу - падає він досить рідко, відповідно ніякої загрози роботи немає.
Привіт, не зовсім розумію первісний у чому сенс завдання. Наскільки я знаю, якщо сервер на нормальному хостингу - падає він досить рідко, відповідно ніякої загрози роботи немає.
Бодяко Дмитро Співробітник писав/ла: Привіт, не зовсім розумію первісний у чому сенс завдання. Наскільки я знаю, якщо сервер на нормальному хостингу - падає він досить рідко, відповідно ніякої загрози роботи немає.
суть завдання робити бекап боксу А і вливати його щоночі в бокс Б . ось таке завдання
[quote]
Бодяко Дмитро
Співробітник писав/ла:
[/quote]
суть завдання робити бекап боксу А і вливати його щоночі в бокс Б . ось таке завдання
Щодня формувався бекап (зберігати історію бекапів за останні 5 днів) з усіма напрацьованими даними за день
тут під бекап розуміють - весь бокс, БД + файли клієнта (media)?
Я правильно розумію, то ви хочете, щоночі дані боксу А, переносити на інший сервер?
[quote]
Щодня формувався бекап (зберігати історію бекапів за останні 5 днів) з усіма напрацьованими даними за день
[/quote]
[quote]
[/quote]
Я правильно розумію, то ви хочете, щоночі дані боксу А, переносити на інший сервер?
Тасун Сергій Володимирович Співробітник писав/ла: тут під бекап розуміють - весь бокс, БД + файли клієнта (media)?
так, абсолютно весь бекап.
[quote]
Тасун Сергій Володимирович
Співробітник писав/ла:
[/quote]
так, абсолютно весь бекап.
Тасун Сергій Володимирович Співробітник писав/ла: Я правильно розумію, то ви хочете, щоночі дані боксу А, переносити на інший сервер?
Переносити на інший сервер, де розміщений бокс Б і в нього вливати всі дані з бекапу.
[quote]
Тасун Сергій Володимирович
Співробітник писав/ла:
[/quote]
Переносити на інший сервер, де розміщений бокс Б і в нього вливати всі дані з бекапу.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар