Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Тут https://baza.cn.ua/admin/shop/statistic/
Побачив таку картину https://prnt.sc/v5c6g0
Що сталося і що стало жерти на 20% оперативи більше?
[file]189[/file]
Привіт, чому ти ставиш це питання на форумі боксу, а не своєму хостингу? Ми не займаємося обслуговуванням твого сервера, чому ми повинні знати, що там відбувається з оперативою?
Привіт, чому ти ставиш це питання на форумі боксу, а не своєму хостингу? Ми не займаємося обслуговуванням твого сервера, чому ми повинні знати, що там відбувається з оперативою?
Процесам на сервері знадобилася пам'ять, вони її запросили і отримали. Що було причиною можливо бекап, можливо, щось закешилося, може боти постукали до вас у бокс із запитами 1000 шт у секунду та сервісу, щоб обробити це довелося попросити пам'ять... Власне оперативка для того і потрібна, щоб її використовували всі кому ж потрібно на сервері. Якби пам'яті не вистачило, тоді справді погано...
Процесам на сервері знадобилася пам'ять, вони її запросили і отримали.
Що було причиною можливо бекап, можливо, щось закешилося, може боти постукали до вас у бокс із запитами 1000 шт
у секунду та сервісу, щоб обробити це довелося попросити пам'ять...
Власне оперативка для того і потрібна, щоб її використовували всі кому ж потрібно на сервері.
Якби пам'яті не вистачило, тоді справді погано...
Тасун Сергій Володимирович Співробітник написав: Процесам на сервері знадобилася пам'ять, вони її запросили і отримали. Що було причиною можливо бекап, можливо, щось закешилося, може боти постукали до вас у бокс із запитами 1000 шт у секунду та сервісу, щоб обробити це довелося попросити пам'ять... Власне оперативка для того і потрібна, щоб її використовували всі кому ж потрібно на сервері. Якби пам'яті не вистачило, тоді справді погано...
У тому те й проблема що о 3:00 ніхто нічого не робив і користувачі не стукалися це явно щось пов'язане з боксом, я просто переживаю що бокс жере пам'ять і потім проблеми і як наслідок потрібна зміна сервера через необґрунтовану втрату пам'яті. Я як клієнт можу отримати інформацію куди бокс "з'їв" 20% (може він там уночі майнить щось почав)?
[quote]
Тасун Сергій Володимирович Співробітник написав:
Процесам на сервері знадобилася пам'ять, вони її запросили і отримали.
Що було причиною можливо бекап, можливо, щось закешилося, може боти постукали до вас у бокс із запитами 1000 шт
у секунду та сервісу, щоб обробити це довелося попросити пам'ять...
Власне оперативка для того і потрібна, щоб її використовували всі кому ж потрібно на сервері.
Якби пам'яті не вистачило, тоді справді погано...
[/quote]
У тому те й проблема що о 3:00 ніхто нічого не робив і користувачі не стукалися це явно щось пов'язане з боксом, я просто переживаю що бокс жере пам'ять і потім проблеми і як наслідок потрібна зміна сервера через необґрунтовану втрату пам'яті.
Я як клієнт можу отримати інформацію куди бокс "з'їв" 20% (може він там уночі майнить щось почав)?
Купріян Владислав Валерійович Baza.cn.ua / Integrator (FOP Kupriyan) написав: У тому і проблема що о 3:00 ніхто нічого не робив і користувачі не стукали...
Це Ви яким чином визначили?
Купріян Владислав Валерійович Baza.cn.ua / Integrator (FOP Kupriyan) написав: Я як клієнт можу отримати інформацію куди бокс "з'їв" 20% (може він там уночі майнить щось почав
[quote] Купріян Владислав Валерійович Baza.cn.ua / Integrator (FOP Kupriyan) написав:
У тому і проблема що о 3:00 ніхто нічого не робив і користувачі не стукали...
[/quote]
[quote] Купріян Владислав Валерійович Baza.cn.ua / Integrator (FOP Kupriyan) написав:
Я як клієнт можу отримати інформацію куди бокс "з'їв" 20% (може він там уночі майнить щось почав
[/quote]
Ви можете найняти спеціаліста, який моніторитиме Ваш сервер.
http://i.imgur.com/5DBxcKA.png
https://box.webproduction.ua/doc/684/
Тасун Сергій Володимирович Співробітник написав: Це Ви яким чином визначили?
За статистикою відвідувань + щось серйозне запускати міг тільки я, я цього не робив Ви можете сказати що це було?
Тасун Сергій Володимирович Співробітник написав: Ви можете найняти спеціаліста, який моніторитиме Ваш сервер.
Дякую, я подумаю Зараз у мене проблема (в іншому завданні) і я хочу розібратися, хто джерело цієї проблеми. Якщо OneBox - то хочу що б він усунув проблему, якщо хостинг тоді вирішувати це з їхнього боку Мені зараз потрібно розібратися в чому проблема, тому що хостинг каже що у них все нормально і це OneBox може створювати якісь навантаження
[quote]
[/quote]
За статистикою відвідувань + щось серйозне запускати міг тільки я, я цього не робив
Ви можете сказати що це було?
[quote]
Ви можете найняти спеціаліста, який моніторитиме Ваш сервер.
[/quote]
Дякую, я подумаю
Зараз у мене проблема (в іншому завданні) і я хочу розібратися, хто джерело цієї проблеми.
Якщо OneBox - то хочу що б він усунув проблему, якщо хостинг тоді вирішувати це з їхнього боку
Мені зараз потрібно розібратися в чому проблема, тому що хостинг каже що у них все нормально і це OneBox може створювати якісь навантаження
А в чому, власне, проблема? Сервер став їсти на 400мб оперативної пам'яті більше, це хіба проблема? Вона на те й потрібна, щоб сервер використовував її. Проаналізувати яке додаток скільки споживає оперативи ти можеш сам зайшовши на сервер і подивитися htop, її будуть їсти БД і php-fpm + можливо якісь ліві програми, якщо вони є. Що ти хочеш від нас? Безкоштовно аналіз споживання на ТВООМ сервері ніхто не робитиме, якщо ти про це.
А в чому, власне, проблема? Сервер став їсти на 400мб оперативної пам'яті більше, це хіба проблема? Вона на те й потрібна, щоб сервер використовував її. Проаналізувати яке додаток скільки споживає оперативи ти можеш сам зайшовши на сервер і подивитися htop, її будуть їсти БД і php-fpm + можливо якісь ліві програми, якщо вони є. Що ти хочеш від нас? Безкоштовно аналіз споживання на ТВООМ сервері ніхто не робитиме, якщо ти про це.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар