Добрий день. Знайшов як прискорити рух.
Вимкніть налаштування "При зміні балансу товару на складі виконувати для нього перерахунок цін"
https://crm.kidzaza.com.ua/admin/shop/settings/recalculate-price/ . Замість неї краще поставте дію щогодини по перерахунку цін і наявності (з запуском лише кілька разів на день), якщо вона вам необхідна. Наскільки я бачу, воно у вас вже стоїть і виконує потрібні функції.
Різниця переміщень із зазначеного файлика:
З увімкненою галочкою - 30 секунд
З вимкненою галокою – 4 секунди
Чому так довго увімкненої? У вас 400 продуктів у файлі, кожен продукт викликає для себе перерахунок ціни, який лізе в націнки (правила перерахунку), потім у постачальників, обробляє купу даних, вважає для кожного постачальника ціну за кожною націнкою, вибирає найвигіднішу, проставляє ціну, наявність та зберігає продукт. Після збереження продукту викликаються ще й дії автоматизації продукту, які додатково лізуть у допполя продукту і щось роблять. Відповідно дій дуже багато і це виливається у 30 секунд навантаження.
Без зазначеної галочки ваш бокс спокійно переміщає близько 100 продуктів за 1 секунду, 400 продуктів за 4 відповідно. Я думаю, що така швидкість вас повинна цілком влаштувати.