Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Чотири дні тому купили та налаштували додаток для очищення даних, але дані не очищуються.
Також не знайшли спосіб очистити контакти, хоча в описі додатку така можливість є.
Додаток не працює?
[file]17585[/file]
[file]17586[/file]
Чотири дні тому купили та налаштували додаток для очищення даних, але дані не очищуються. Також не знайшли спосіб очистити контакти, хоча в описі додатку така можливість є. Додаток не працює?
1. Вам тут відповідали https://1b.app/ru/forum/server-installation/15333-ochishchennya-vidalenih-kontak... 2. Покажіть де в переліку дій в описі це написано? - Де конкретно написано? : "Буде можливість удаляти контакти" - там такого немає Там вказано що дана сктність займає місце на сервері - все. Там не вказано, що можна видаляти. 3. У якому саме боксі не працює?
1. Вам тут відповідали https://1b.app/ru/forum/server-installation/15333-ochishchennya-vidalenih-kontaktiv/
2. Покажіть де в переліку дій в описі це написано? - Де конкретно написано? : "Буде можливість удаляти контакти" - там такого немає
Там вказано що дана сктність займає місце на сервері - все.
Там не вказано, що можна видаляти.
3. У якому саме боксі не працює?
1. Так, та автор відповіді зазначив що це "на скільки йому відомо". Наші інтегратори перед покупкою додатку мене запевнили, що контакти можна усунути. Але як – не кажуть. 2. Дійсно, не вказано прямо, але оскільки в тексті йти про контакти, то недосвідчений користувач може зробити такий висновок. 3. eurojob.1b.app
1. Так, та автор відповіді зазначив що це "на скільки йому відомо". Наші інтегратори перед покупкою додатку мене запевнили, що контакти можна усунути. Але як – не кажуть.
2. Дійсно, не вказано прямо, але оскільки в тексті йти про контакти, то недосвідчений користувач може зробити такий висновок.
3. eurojob.1b.app
Сергій писав/ла: 1. Так, та автор відповіді зазначив що це "на скільки йому відомо". Наші інтегратори перед покупкою додатку мене запевнили, що контакти можна усунути. Але як – не кажуть. 2. Дійсно, не вказано прямо, але оскільки в тексті йти про контакти, то недосвідчений користувач може зробити такий висновок. 3. eurojob.1b.app
1. тоді питання до того хто вам надавав таку інфу 2. то мається на увазі як приклад - більшість користувачів цікавляться складом компонента - тут вже індивідуально для шкірного 3. ось тут факт дії: /app/data-remove/
[quote]
Сергій писав/ла:
1. Так, та автор відповіді зазначив що це "на скільки йому відомо". Наші інтегратори перед покупкою додатку мене запевнили, що контакти можна усунути. Але як – не кажуть.
2. Дійсно, не вказано прямо, але оскільки в тексті йти про контакти, то недосвідчений користувач може зробити такий висновок.
3. eurojob.1b.app
[/quote]
1. тоді питання до того хто вам надавав таку інфу
2. то мається на увазі як приклад - більшість користувачів цікавляться складом компонента - тут вже індивідуально для шкірного
3. ось тут факт дії:
/app/data-remove/
[file]17593[/file]
Сергій писав/ла: Але дивно, у системі показує 34к процесів, водночас у нас лише близько 7к. Де взяла решта?
це вже окремий топік де детальніше зможе пояснити технічний фахівець - чому сам так у вас видаляеться і скільки процесів там
[quote]
Сергій писав/ла:
Але дивно, у системі показує 34к процесів, водночас у нас лише близько 7к.
Де взяла решта?
[/quote]
це вже окремий топік де детальніше зможе пояснити технічний фахівець - чому сам так у вас видаляеться і скільки процесів там
Фархшатов Родіон писав/ла: Чому ця програма платна, якщо ці дії автоматизації були в MVP?
1. конкретизуйте всі дії, які були і які є 2. не всі були в MVP 3. якщо порівняєте кількість можливостей - у платному додатку їх більше сумніваюся, що ви купили та перевірили - дуже сумніваюся
[quote]
Фархшатов Родіон писав/ла:
Чому ця програма платна, якщо ці дії автоматизації були в MVP?
[/quote]
1. конкретизуйте всі дії, які були і які є
2. не всі були в MVP
3. якщо порівняєте кількість можливостей - у платному додатку їх більше
сумніваюся, що ви купили та перевірили - дуже сумніваюся
Чижик Олександр Сергійович OneBox production написав:
Фархшатов Родіон писав/ла: Чому ця програма платна, якщо ці дії автоматизації були в MVP?
1. конкретизуйте всі дії, які були і які є 2. не всі були в MVP 3. якщо порівняєте кількість можливостей - у платному додатку їх більше сумніваюся, що ви купили та перевірили - дуже сумніваюся
Звісно, ми нічого не купували і не будемо. Ось дії, які зараз є у нас у MVP. І я так розумію, що при переході на OS ми втратимо цей функціонал, не підключаючи платних доповнень. Чи ці дії залишаться, а у платному додатку будуть додаткові?
[quote]
Чижик Олександр Сергійович
OneBox production написав:
[quote]
Чому ця програма платна, якщо ці дії автоматизації були в MVP?
[/quote]
1. конкретизуйте всі дії, які були і які є
2. не всі були в MVP
3. якщо порівняєте кількість можливостей - у платному додатку їх більше
сумніваюся, що ви купили та перевірили - дуже сумніваюся
[/quote]
Звісно, ми нічого не купували і не будемо. Ось дії, які зараз є у нас у MVP. І я так розумію, що при переході на OS ми втратимо цей функціонал, не підключаючи платних доповнень. Чи ці дії залишаться, а у платному додатку будуть додаткові?
[file]17605[/file]
Фархшатов Родіон писав/ла: Звісно, ми нічого не купували і не будемо. Ось дії, які зараз є у нас у MVP. І я так розумію, що при переході на OS ми втратимо цей функціонал, не підключаючи платних доповнень. Чи ці дії залишаться, а у платному додатку будуть додаткові?
не бачу жодного сенсу щось пояснювати користувачеві який не буде використовувати OS =) ви можете створити топік і там поставити розгорнуте питання щодо цікавлячого компонента
[quote]
[/quote]
не бачу жодного сенсу щось пояснювати користувачеві який не буде використовувати OS =)
ви можете створити топік і там поставити розгорнуте питання щодо цікавлячого компонента
Фархшатов Родіон писав/ла: Звісно, ми нічого не купували і не будемо. Ось дії, які зараз є у нас у MVP. І я так розумію, що при переході на OS ми втратимо цей функціонал, не підключаючи платних доповнень. Чи ці дії залишаться, а у платному додатку будуть додаткові?
не бачу жодного сенсу щось пояснювати користувачеві який не буде використовувати OS =) ви можете створити топік і там поставити розгорнуте питання щодо цікавлячого компонента
Саме запитую, тому що розглядаю OS, а купувати не буду цей компонент, т.к. не бачу у цьому доцільності, коли буде дешевше раз на квартал чи півроку заплатити за видалення сміття розробникам. А топік створимо, мені дійсно цікаво, чому те, що було в MVP стане платним в OS. Сподіваюся, на нього відповісте не ви.
[quote]
[quote]
[/quote]
не бачу жодного сенсу щось пояснювати користувачеві який не буде використовувати OS =)
ви можете створити топік і там поставити розгорнуте питання щодо цікавлячого компонента
[/quote]
Саме запитую, тому що розглядаю OS, а купувати не буду цей компонент, т.к. не бачу у цьому доцільності, коли буде дешевше раз на квартал чи півроку заплатити за видалення сміття розробникам.
А топік створимо, мені дійсно цікаво, чому те, що було в MVP стане платним в OS. Сподіваюся, на нього відповісте не ви.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Саме запитую, тому що розглядаю OS, а купувати не буду цей компонент, т.к. не бачу у цьому доцільності, коли буде дешевше раз на квартал чи півроку заплатити за видалення сміття розробникам. А топік створимо, мені дійсно цікаво, чому те, що було в MVP стане платним в OS. Сподіваюся, на нього відповісте не ви.
Цікаво, у MVP це вже було зроблено за гроші клієнтів і користувалися, а тепер у OS це платна послуга... а є десь перелік що було зроблено в MVP але в OS буде коштувати додаткові гроші?
[quote]
[quote]
[quote]
[/quote]
[/quote]
Саме запитую, тому що розглядаю OS, а купувати не буду цей компонент, т.к. не бачу у цьому доцільності, коли буде дешевше раз на квартал чи півроку заплатити за видалення сміття розробникам.
А топік створимо, мені дійсно цікаво, чому те, що було в MVP стане платним в OS. Сподіваюся, на нього відповісте не ви.
[/quote]
Цікаво, у MVP це вже було зроблено за гроші клієнтів і користувалися, а тепер у OS це платна послуга... а є десь перелік що було зроблено в MVP але в OS буде коштувати додаткові гроші?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар