Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Інтегрую ВанБокс із ІР телефонією Київстар. Дію згідно інструкції самого Київстару, де написано, що потрібно дві платформи обміняти згенерованими токенами, а потім написати звернення в техпідтримку для того, щоб вони прописали токен на сервері.Може дію неправильно, але більше не знаю як.
Інтегрую ВанБокс із ІР телефонією Київстар. Дію згідно інструкції самого Київстару, де написано, що потрібно дві платформи обміняти згенерованими токенами, а потім написати звернення в техпідтримку для того, щоб вони прописали токен на сервері.Може дію неправильно, але більше не знаю як.
Знак Якості написав: Дякую. Я це зробив видразу, але в інструкції Київстар прописано, що ще техпідтримка винна на сервері прописати. Мабуть, це застаріла інструкція.
так застаріла в них інструкція
[quote]
Знак Якості написав:
Дякую. Я це зробив видразу, але в інструкції Київстар прописано, що ще техпідтримка винна на сервері прописати. Мабуть, це застаріла інструкція.
[/quote]
так застаріла в них інструкція
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар