Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день.
У мене є бокс та 10 ліцензій. Але через кризу (бізнес практично повністю потрапив під карантин) переорієнтуємося на інший напрямок. Необхідно розділити ліцензії та частину з них перенести на інший бокс та встановити його на сервер.
Як мені вирішити це завдання?
Добрий день. У мене є бокс та 10 ліцензій. Але через кризу (бізнес практично повністю потрапив під карантин) переорієнтуємося на інший напрямок. Необхідно розділити ліцензії та частину з них перенести на інший бокс та встановити його на сервер. Як мені вирішити це завдання?
Доброго дня, Костянтине В'ячеславовичу, на жаль, ніяк. Поточний договір передбачає, що ви можете лише переносити систему повністю між юрособами/серверами, не поділяючи її на частини. Але як виняток, можемо запропонувати вам безкоштовно хмарний Тариф-5 на 6 місяців для нового боксу. Можете зареєструвати на сайті будь-який хмарний OneBox на безкоштовному тарифі, потім відпишіться в цій темі і безкоштовно проапгрейді вас на 6 міс на Тариф-5.
Доброго дня, Костянтине В'ячеславовичу,
на жаль, ніяк.
Поточний договір передбачає, що ви можете лише переносити систему повністю між юрособами/серверами, не поділяючи її на частини.
Але як виняток, можемо запропонувати вам безкоштовно хмарний Тариф-5 на 6 місяців для нового боксу. Можете зареєструвати на сайті будь-який хмарний OneBox на безкоштовному тарифі, потім відпишіться в цій темі і безкоштовно проапгрейді вас на 6 міс на Тариф-5.
Прошу піти на зустріч. Нині важкий період. Я вклався у ліцензії та зараз вони висітимуть без роботи. А це великі гроші $400*7 = 2800/ Як же так, що я не зможу ними розпоряджатися. Це серйозний удар. Дякую за те, що пропонуєте альтернативу, проте це просто дуже не вигідно. Ви пропонуєте 2800 доларів поміняти на 720. Не рівноцінний обмін. І коли я купував ліцензії, я уточнював цей момент. Вони мої ? Я можу ними розпоряджатися? І тут Ви змінюєте умови. Ну, як же так?
Прошу піти на зустріч. Нині важкий період. Я вклався у ліцензії та зараз вони висітимуть без роботи. А це великі гроші $400*7 = 2800/ Як же так, що я не зможу ними розпоряджатися. Це серйозний удар. Дякую за те, що пропонуєте альтернативу, проте це просто дуже не вигідно. Ви пропонуєте 2800 доларів поміняти на 720. Не рівноцінний обмін.
І коли я купував ліцензії, я уточнював цей момент. Вони мої ? Я можу ними розпоряджатися? І тут Ви змінюєте умови. Ну, як же так?
А це великі гроші $400*7 = 2800/ Як же так, що я не зможу ними розпоряджатися
У початковій темі ви написали, що маєте 10 ліцензій. Уточніть, як так вийшло, що ви сплатили за 7? :)
Дякую за те, що пропонуєте альтернативу, проте це просто дуже не вигідно. Ви пропонуєте 2800 доларів поміняти на 720. Не рівноцінний обмін.
Ми пропонуємо не альтернативу, а просто даємо ще одну хмарну crm безкоштовно. Не забираючи стару коробку, вона залишиться працювати.
І коли я купував ліцензії, я уточнював цей момент. Вони мої ? Я можу ними розпоряджатися? І тут Ви змінюєте умови. Ну, як же так?
Поточний договір передбачає, що ви можете лише переносити систему повністю між юрособами/серверами, не поділяючи її на частини. Ви можете розпоряджатися ними, але цілком. Цей пункт з'явився не просто так, бо нас не цікавить створення вторинного ринку - ми його обслуговуватимемо, але нічого з цього не заробимо. Також, вам нічого не заважає в цю ж вашу CRM на 10 ліцензій пустити ще менеджерів іншого бізнесу, обмежити їх правами, зробити окремі бізнес-процеси. Вийде одна CRM, але в ній два бізнеси. Саме тому я не сприймаю на свою адресу фразу "Це серйозний удар", тому що це не так, я даю вам непогане рішення різними способами.
[quote]
А це великі гроші $400*7 = 2800/ Як же так, що я не зможу ними розпоряджатися
[/quote]
У початковій темі ви написали, що маєте 10 ліцензій.
Уточніть, як так вийшло, що ви сплатили за 7? :)
[quote]
Дякую за те, що пропонуєте альтернативу, проте це просто дуже не вигідно. Ви пропонуєте 2800 доларів поміняти на 720. Не рівноцінний обмін.
[/quote]
Ми пропонуємо не альтернативу, а просто даємо ще одну хмарну crm безкоштовно.
Не забираючи стару коробку, вона залишиться працювати.
[quote]
[/quote]
Поточний договір передбачає, що ви можете лише переносити систему повністю між юрособами/серверами, не поділяючи її на частини. Ви можете розпоряджатися ними, але цілком.
Цей пункт з'явився не просто так, бо нас не цікавить створення вторинного ринку - ми його обслуговуватимемо, але нічого з цього не заробимо.
Також, вам нічого не заважає в цю ж вашу CRM на 10 ліцензій пустити ще менеджерів іншого бізнесу, обмежити їх правами, зробити окремі бізнес-процеси.
Вийде одна CRM, але в ній два бізнеси.
Саме тому я не сприймаю на свою адресу фразу "Це серйозний удар", тому що це не так, я даю вам непогане рішення різними способами.
Я завжди вважав ВанБокс своїм найкращим придбанням! Я вважав, що вклався у шикарний актив. І я накопичував собі 10 ліцензій, купуючи по одній. Щоразу, коли була можливість. Бувало по-різному. Але я нагромадив 10 ліцензій. Я завжди вважав, що я володію 4 000 доларів. Актив у вигляді Ванбокса! І зараз, коли я відкриваю новий напрямок і мені дуже потрібні мої ліцензії не всі, а тільки 7 штук з 10 я дізнаюся, що я не можу ними користуватися? І мені пропонують їх поміняти на 720! Катастрофа. Мої інвестиції в ліцензії перетворилися на ніщо! Можливо, ви хочете дати мені важливий життєвий урок? Чи не будуй плани на компанії ВанБокс? Я надто сильно довіряв компанії ВанБокс? Більше, ніж вона того заслуговує? Я не хотів би так думати. Але зараз це відбувається зі мною. Мої довгострокові сподівання руйнуються. У момент придбання ліцензій я запитував, на який термін я купую ліцензії. Мені завжди повідомляли "- на завжди". Я вірив та купував. Зараз, коли є складності і грошей не вистачає, прошу мені допомогти. Я вклався у Ваш продукт та часто його рекомендую. Прошу Вас, дайте можливість користуватися моїми ліцензіями. Я розумію, що Ви не хочете створювати вторинний ринок, але для Вас це величезний масштабний процес, а для мене персональна катастрофа 2800 доларів. І в найскладніший мій життєвий момент. Коли багата компанія вирішує своє питання, мотивуючи це своїми глобальними вигодами за мій рахунок. На жаль, я не можу вести два бізнеси в одній CRM. (Для Вас це рішення нічого не варте. Я заплачу Вам за переїзд, за налаштування, а коли новий бізнес піде, то ще й за нові ліцензії чи обслуговування. Тобто для Вас це рішення нічого не варте. Встановити, будь ласка, мені ще одну копію і перенести мені мої 7 ліцензій за мої гроші.А для мене персонально це удар і катастрофа.І я розумію, що ви більше і ви ставите свої інтереси Вище, але я ж прошу підіть мені на зустріч у такому важливому питанні для невеликого підприємця для якого важлива зараз кожна копійка.І прошу щось небагато!І за гроші.І до речі я прошу розділити ліцензії в рамках однієї юр особи.Юр особа не змінюється.Будь ласка.Троє дітей!Бізнес весь потрапив під карантин.Вірніше все клієнти потрапили під карантин.
Я завжди вважав ВанБокс своїм найкращим придбанням! Я вважав, що вклався у шикарний актив. І я накопичував собі 10 ліцензій, купуючи по одній. Щоразу, коли була можливість. Бувало по-різному. Але я нагромадив 10 ліцензій. Я завжди вважав, що я володію 4 000 доларів. Актив у вигляді Ванбокса! І зараз, коли я відкриваю новий напрямок і мені дуже потрібні мої ліцензії не всі, а тільки 7 штук з 10 я дізнаюся, що я не можу ними користуватися? І мені пропонують їх поміняти на 720! Катастрофа. Мої інвестиції в ліцензії перетворилися на ніщо! Можливо, ви хочете дати мені важливий життєвий урок? Чи не будуй плани на компанії ВанБокс? Я надто сильно довіряв компанії ВанБокс? Більше, ніж вона того заслуговує? Я не хотів би так думати. Але зараз це відбувається зі мною. Мої довгострокові сподівання руйнуються. У момент придбання ліцензій я запитував, на який термін я купую ліцензії. Мені завжди повідомляли "- на завжди". Я вірив та купував. Зараз, коли є складності і грошей не вистачає, прошу мені допомогти. Я вклався у Ваш продукт та часто його рекомендую. Прошу Вас, дайте можливість користуватися моїми ліцензіями. Я розумію, що Ви не хочете створювати вторинний ринок, але для Вас це величезний масштабний процес, а для мене персональна катастрофа 2800 доларів. І в найскладніший мій життєвий момент. Коли багата компанія вирішує своє питання, мотивуючи це своїми глобальними вигодами за мій рахунок. На жаль, я не можу вести два бізнеси в одній CRM. (Для Вас це рішення нічого не варте. Я заплачу Вам за переїзд, за налаштування, а коли новий бізнес піде, то ще й за нові ліцензії чи обслуговування. Тобто для Вас це рішення нічого не варте. Встановити, будь ласка, мені ще одну копію і перенести мені мої 7 ліцензій за мої гроші.А для мене персонально це удар і катастрофа.І я розумію, що ви більше і ви ставите свої інтереси Вище, але я ж прошу підіть мені на зустріч у такому важливому питанні для невеликого підприємця для якого важлива зараз кожна копійка.І прошу щось небагато!І за гроші.І до речі я прошу розділити ліцензії в рамках однієї юр особи.Юр особа не змінюється.Будь ласка.Троє дітей!Бізнес весь потрапив під карантин.Вірніше все клієнти потрапили під карантин.
З вами зв'яжеться Лосік Лілія. Ми йдемо на зустріч і розділимо вам CRM, але один раз, порушуючи умови нашого договору. У вас буде два бокси, 3+7, далі перекидати ліцензії між ними ви не зможете.
З вами зв'яжеться Лосік Лілія.
Ми йдемо на зустріч і розділимо вам CRM, але один раз, порушуючи умови нашого договору.
У вас буде два бокси, 3+7, далі перекидати ліцензії між ними ви не зможете.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар