Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Клієнти скаржаться, що кабінет клієнта працює повільніше, продаж та переміщення може відбуватися секунд по 7-8
Переходи по етапах іноді підвисають, тобто система працює повільніше
Можливо, потрібно почистити сервер від кеша, зробити там якісь оновлення/налаштування?
Щоб усе працювало знову спритно?
Або подивіться може якісь налаштування впливають на швидкодію.
Розумію що це платно, можете відразу виставляти рахунок на очищення та опітмізацію, головне щоб стало швидше.
Клієнти скаржаться, що кабінет клієнта працює повільніше, продаж та переміщення може відбуватися секунд по 7-8 Переходи по етапах іноді підвисають, тобто система працює повільніше Можливо, потрібно почистити сервер від кеша, зробити там якісь оновлення/налаштування? Щоб усе працювало знову спритно? Або подивіться може якісь налаштування впливають на швидкодію. Розумію що це платно, можете відразу виставляти рахунок на очищення та опітмізацію, головне щоб стало швидше.
Добрий день. Навантаження на сервер наскільки я бачу ніякої немає. Бокс працює повільно завжди або в певних операціях? Якщо в певних операціях і наприклад з деякими замовленнями нам потрібно буде отримати від вас список дій, які робити з потрібним замовленням, щоб ми могли подивитися, що саме відбувається при цих діях і потім змогли це оптимізувати.
Добрий день. Навантаження на сервер наскільки я бачу ніякої немає. Бокс працює повільно завжди або в певних операціях? Якщо в певних операціях і наприклад з деякими замовленнями нам потрібно буде отримати від вас список дій, які робити з потрібним замовленням, щоб ми могли подивитися, що саме відбувається при цих діях і потім змогли це оптимізувати.
anonymous hamster OneBox production написав: Добрий день. Навантаження на сам сервер наскільки я бачу ніякого немає
МВП, багато товарів, перерахунок товарів. Можу припустити, що перехід у статус підвисає коли виконується перерахунок, тому що на годину перерахунку вони всі блокуються.
[quote]
anonymous hamster
OneBox production написав:
Добрий день. Навантаження на сам сервер наскільки я бачу ніякого немає
[/quote]
МВП, багато товарів, перерахунок товарів. Можу припустити, що перехід у статус підвисає коли виконується перерахунок, тому що на годину перерахунку вони всі блокуються.
anonymous hamster OneBox production написав: Добрий день. Навантаження на сам сервер наскільки я бачу ніякого немає
пальцем в небо просто) навіть я не роблю припущень не знаючи точно про відбувається і в якийсь момент, знаючи систему зсередини. Як можна припустити в чому затримка, знаючи просто, що "система довго працює"?)
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP
OneBox Corp - Інтегратор
Іменна ліцензія писав/ла:
[quote]
anonymous hamster
Добрий день. Навантаження на сам сервер наскільки я бачу ніякого немає
[/quote]
[/quote]
пальцем в небо просто) навіть я не роблю припущень не знаючи точно про відбувається і в якийсь момент, знаючи систему зсередини. Як можна припустити в чому затримка, знаючи просто, що "система довго працює"?)
anonymous hamster OneBox production написав: пальцем в небо просто) навіть я не роблю припущень не знаючи точно про відбувається і в якийсь момент, знаючи систему зсередини. Як можна припустити в чому затримка, знаючи просто, що "система довго працює"?)
Я роль висновок по "Переходи по етапах іноді підвисають" і "продаж та переміщення може відбуватися секунд по 7-8"
[quote]
anonymous hamster
[/quote]
Я роль висновок по "Переходи по етапах іноді підвисають" і "продаж та переміщення може відбуватися секунд по 7-8"
anonymous hamster OneBox production написав: що робити?
тобі видніше) я просто виразивши свою думку
інформативно)
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP
OneBox Corp - Інтегратор
Іменна ліцензія писав/ла:
[quote]
anonymous hamster
що робити?
[/quote]
тобі видніше)
я просто виразивши свою думку
[/quote]
інформативно)
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар