Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень!
У мене куплена коробкова версія на безлімітну кількість користувачів.
Компанія Alux (Харків)
1,5 роки ми не користувалися системою, тепер хочемо її відновити (вона на сервері лежала нашому). Під час розпакування у Сіст адміна виникли питання, він не може сам це зробити. Потрібна ваша допомога + потрібно зробити оновлення.
Готові сплатити допомогу з цих питань.
Сподіваюся на оперативність!
0981698888 Олександр
Добридень! У мене куплена коробкова версія на безлімітну кількість користувачів. Компанія Alux (Харків) 1,5 роки ми не користувалися системою, тепер хочемо її відновити (вона на сервері лежала нашому). Під час розпакування у Сіст адміна виникли питання, він не може сам це зробити. Потрібна ваша допомога + потрібно зробити оновлення. Готові сплатити допомогу з цих питань. Сподіваюся на оперативність! 0981698888 Олександр
Олександр Олександр Клієнт писав/ла: Добридень! Хтось може мене набрати.
Добрий день. Система розгорнута та працює. Усі технічні моменти я описав Дмитру.
[quote]
Олександр Олександр
Клієнт писав/ла:
Добридень! Хтось може мене набрати.
[/quote]
Добрий день.
Система розгорнута та працює.
Усі технічні моменти я описав Дмитру.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар