Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Стасюк Юлія Володимирівна OneBox написав: Добридень! Бокс: crm.konsol-energo.com.ua не існує. Уточніть, що саме ви хочете зробити
Переключили DNS вже існує
[quote]
Стасюк Юлія Володимирівна
OneBox написав:
Добридень! Бокс: crm.konsol-energo.com.ua не існує.
Уточніть, що саме ви хочете зробити
[/quote]
Стасюк Юлія Володимирівна OneBox написав: Добридень! Бокс: crm.konsol-energo.com.ua не існує. Уточніть, що саме ви хочете зробити
зміна домену силами наших спеціалістів - 1ч
[quote]
Didisoft Dmitriy
Didisoft
Didisoft написав:
[quote]
OneBox написав:
Добридень! Бокс: crm.konsol-energo.com.ua не існує.
Уточніть, що саме ви хочете зробити
[/quote]
[/quote]
[file]14353[/file]
зміна домену силами наших спеціалістів - 1ч
Доброго дня! Ви не власник цього OneBox. Необхідно, щоб клієнт підтвердив необхідність перенесення ліцензій Підтвердити можна тут або на пошту: y.stasiuk@crm-onebox.com
Доброго дня! Ви не власник цього OneBox. Необхідно, щоб клієнт підтвердив необхідність перенесення ліцензій
Підтвердити можна тут або на пошту: y.stasiuk@crm-onebox.com
Стасюк Юлія Володимирівна OneBox написав: Доброго дня! Ви не власник цього OneBox. Необхідно, щоб клієнт підтвердив необхідність перенесення ліцензій Підтвердити можна тут або на пошту: y.stasiuk@crm-onebox.com
Написали чекаємо на перенесення.
[quote]
OneBox написав:
Доброго дня! Ви не власник цього OneBox. Необхідно, щоб клієнт підтвердив необхідність перенесення ліцензій
Підтвердити можна тут або на пошту: y.stasiuk@crm-onebox.com
[/quote]
Написали чекаємо на перенесення.
Didisoft Dmitriy Didisoft Didisoft написав: Як я розумію, не перенесли, у клієнта простої роботи три робочі дні.
Зробили минулого тижня та відповіли на лист Для того, щоб простою не було рекомендуємо повідомити нас про перенесення до того, як ви плануєте його робити, щоб ми змінили домен у потрібний вам час
[quote]
Didisoft Dmitriy
Didisoft
Didisoft написав:
Як я розумію, не перенесли, у клієнта простої роботи три робочі дні.
[/quote]
Зробили минулого тижня та відповіли на лист
Для того, щоб простою не було рекомендуємо повідомити нас про перенесення до того, як ви плануєте його робити, щоб ми змінили домен у потрібний вам час
Didisoft Dmitriy Didisoft Didisoft написав: Як я розумію, не перенесли, у клієнта простої роботи три робочі дні.
Зробили минулого тижня та відповіли на лист Для того, щоб простою не було рекомендуємо повідомити нас про перенесення до того, як ви плануєте його робити, щоб ми змінили домен у потрібний вам час
Мабуть, не там зробили? crm.konsol-energo.com.ua
[quote]
OneBox написав:
[quote]
Didisoft Dmitriy
Didisoft
Didisoft написав:
[/quote]
Для того, щоб простою не було рекомендуємо повідомити нас про перенесення до того, як ви плануєте його робити, щоб ми змінили домен у потрібний вам час
[/quote]
[file]14489[/file]
Змініть домен у конфізі системи на сервері
[quote]
Didisoft Dmitriy
Didisoft
Didisoft написав:
[quote]
OneBox написав:
[quote]
Didisoft Dmitriy
Didisoft
Didisoft написав:
[/quote]
[/quote]
[file]14489[/file]
[/quote]
Змініть домен у конфізі системи на сервері
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар