Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
А краще ось цей https://ssl.com.ua/clients/order-short/?pid=77&billingcycle=biennially&promo=DVPOSITIVESALE Якщо, не правильно, то напишіть той варіант, який буде оптимальним. Хочу підібрати правильний із оплатою 1 раз на кілька років.
Сторожов Володимир писав/ла: Скільки буде коштувати мені в бокс SSL-сертифікат.
Добрий день. Роботи із встановлення сертифіката 1 год. Якщо ви згодні, Вам надішлють рахунок, ви у відповідь надішліть файли сертифіката.
Підкажіть, який сертифікат найкраще підійде.
Вам підійде "Essential SSL". Максимальний термін, на який випускається сертифікат 2 роки. Де ви замовлятимете сертифікат на ukrnames.com або ssl.com.ua або на іншому ресурсі це вже Ваша особиста перевага. Як на мене кабінет на ssl.com.ua зрозуміліше, якщо читати все, що прохання заповнити...
[quote]
Сторожов Володимир писав/ла:
Скільки буде коштувати мені в бокс SSL-сертифікат.
[/quote]
Добрий день.
Роботи із встановлення сертифіката 1 год.
Якщо ви згодні, Вам надішлють рахунок, ви у відповідь надішліть файли сертифіката.
[quote]
Підкажіть, який сертифікат найкраще підійде.
[/quote]
Вам підійде "Essential SSL". Максимальний термін, на який випускається сертифікат 2 роки.
Де ви замовлятимете сертифікат на ukrnames.com або ssl.com.ua або на іншому ресурсі це вже Ваша особиста перевага.
Як на мене кабінет на ssl.com.ua зрозуміліше, якщо читати все, що прохання заповнити...
Роботи із встановлення сертифіката 1 год. Якщо ви згодні, Вам надішлють рахунок, ви у відповідь надішліть файли сертифіката. Так, я згоден. Надсилайте рахунок
Роботи із встановлення сертифіката 1 год.
Якщо ви згодні, Вам надішлють рахунок, ви у відповідь надішліть файли сертифіката.
Так, я згоден. Надсилайте рахунок
Добрий день. Це не проблеми...)) При виборі типу перевірки ви вибрали перевірку HTTP/HTTPS, ця перевірка відбувається за допомогою розміщення файлів на сервері. При виборі цього виду перевірки вам повідомляли який файл потрібно розмістити і за яким посиланням він повинен бути доступний. Отримайте рахунок, у відповідь надішліть ці дані (назву файлу та його вміст) ми розмістимо.
Добрий день.
Це не проблеми...))
При виборі типу перевірки ви вибрали перевірку HTTP/HTTPS, ця перевірка відбувається за допомогою розміщення файлів на сервері.
При виборі цього виду перевірки вам повідомляли який файл потрібно розмістити і за яким посиланням він повинен бути доступний.
Отримайте рахунок, у відповідь надішліть ці дані (назву файлу та його вміст) ми розмістимо.
Перевірочний файл розміщено на сервері та доступний.
http://box.zapasik.com.ua/.well-known/pki-validation/6CB59FED92FBB55EECACE64EDEE69564.txt
Зробіть перевірку ще раз.
Як перевірка пройде, з'явиться посилання на завантаження архіву з файлами сертифікатів.
Дякую! Коли натискаю на "замок" в адресному рядку, написано, що сертифікат спливає: субота, 17 вересня 2022 р., а я купив на 2 роки. Все правильно? Чому вказує на рік?
Дякую! Коли натискаю на "замок" в адресному рядку, написано, що сертифікат спливає: субота, 17 вересня 2022 р., а я купив на 2 роки. Все правильно? Чому вказує на рік?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар