Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день. Дуже гальмує бокс, перерахунок цін не виконується. Хотів проставити всім товарам "немає в наявності", але не ставиться (очікував 2 дні). Була використана оперативна паяти майже на 100 відсотків, після ребуту сервера – знизилася, але мені здається все одно багато [file]14625[/file]
Добрий день. Дуже гальмує бокс, перерахунок цін не виконується. Хотів проставити всім товарам "немає в наявності", але не ставиться (очікував 2 дні). Була використана оперативна паяти майже на 100 відсотків, після ребуту сервера – знизилася, але мені здається все одно багато
Устименко Ігор OneBox production OneBox CTO написав: я вже напевно разів 10 відповідав на форумі, що оперативна пам'ять не впливає на навантаження в системі
Основна проблема у гальмуванні боксу. Про оперативку написав як додаткову інформацію. Не підкажіть чому бокс гальмує?
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
OneBox CTO написав:
я вже напевно разів 10 відповідав на форумі, що оперативна пам'ять не впливає на навантаження в системі
[/quote]
Основна проблема у гальмуванні боксу. Про оперативку написав як додаткову інформацію. Не підкажіть чому бокс гальмує?
ваша система на якійсь дивній віртуалці де навантаження дають інші системи з інших віртуалок загалом не знаю куди ви перенесли систему, але їй там не місце - купіть окрему віртуалку на хецнері краще
ваша система на якійсь дивній віртуалці
де навантаження дають інші системи з інших віртуалок
загалом не знаю куди ви перенесли систему, але їй там не місце - купіть окрему віртуалку на хецнері краще
Андрію, можу запропонувати власний сервер у нашому дата-центрі та перенесення вашого боксу. У процесі перенесення переглянемо крони, які можуть вішати систему і перевіримо на майнери всякі, може щось у вас завелося.
Андрію, можу запропонувати власний сервер у нашому дата-центрі та перенесення вашого боксу. У процесі перенесення переглянемо крони, які можуть вішати систему і перевіримо на майнери всякі, може щось у вас завелося.
Зайцев Олександр Сергійович DEPT, Founder написав: Андрію, можу запропонувати власний сервер у нашому дата-центрі та перенесення вашого боксу. У процесі перенесення переглянемо крони, які можуть вішати систему і перевіримо на майнери всякі, може, щось таке у вас завелося.
Які тарифи?
[quote]
Зайцев Олександр Сергійович
DEPT, Founder написав:
Андрію, можу запропонувати власний сервер у нашому дата-центрі та перенесення вашого боксу. У процесі перенесення переглянемо крони, які можуть вішати систему і перевіримо на майнери всякі, може, щось таке у вас завелося.
[/quote]
Які тарифи?
сервер буде не дорожчий за хецнеровий, на перенесення закладаємо 4 години роботи з рейтом $25. Поки не бачили вашій внутрішньо складно сказати скільки знадобиться часу на усунення "барабашки", але думаю не більше двох годин.
сервер буде не дорожчий за хецнеровий, на перенесення закладаємо 4 години роботи з рейтом $25. Поки не бачили вашій внутрішньо складно сказати скільки знадобиться часу на усунення "барабашки", але думаю не більше двох годин.
Зайцев Олександр Сергійович DEPT, Founder написав: сервер буде не дорожчий за хецнеровий, на перенесення закладаємо 4 години роботи з рейтом $25. Поки не бачили вашій внутрішньо складно сказати скільки знадобиться часу на усунення "барабашки", але думаю не більше двох годин.
Дякую, матиму на увазі в майбутньому. Просто у мене проплачено на півроку
[quote]
DEPT, Founder написав:
[/quote]
Дякую, матиму на увазі в майбутньому. Просто у мене проплачено на півроку
Зайцев Олександр Сергійович DEPT, Founder написав: Хецнер не вміє стягувати платежі наперед?! У нього інвойси щомісяця виставляються.
Можна передоплату зробити, гроші будуть на балансі
[quote]
DEPT, Founder написав:
Хецнер не вміє стягувати платежі наперед?! У нього інвойси щомісяця виставляються.
[/quote]
Можна передоплату зробити, гроші будуть на балансі
Устименко Ігор OneBox production OneBox CTO написав: ваша система на якійсь дивній віртуалці де навантаження дають інші системи з інших віртуалок загалом не знаю куди ви перенесли систему, але їй там не місце - купіть окрему віртуалку на хецнері краще
Будь ласка, допоможіть вирішити проблему з боксом
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
OneBox CTO написав:
загалом не знаю куди ви перенесли систему, але їй там не місце - купіть окрему віртуалку на хецнері краще
[/quote]
Устименко Ігор OneBox production OneBox CTO написав: ваша система на якійсь дивній віртуалці де навантаження дають інші системи з інших віртуалок загалом не знаю куди ви перенесли систему, але їй там не місце - купіть окрему віртуалку на хецнері краще
що саме гальмує? давайте посилання чи відео
[quote]
Andrew написав:
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
OneBox CTO написав:
[/quote]
[/quote]
що саме гальмує? давайте посилання чи відео
1) Намагаюся скасувати нові замовлення https://cabinet.tehnolavka.com.ua/app/workflowtype-order/?statusid%5B%5D=67&filterdeliverynote=&ok=1 вироблю все, ставлю Скасування (немає в наявності) і починає вантажитися , довго чекав, і так нічого не скасувалося. 2) Роблю перерахунок цін http://cabinet.tehnolavka.com.ua/app/productmargin/ але воно не перераховує. 3) Хочу проставити товарам статус "немає в наявності" https://cabinet.tehnolavka.com.ua/app/product/?filter_show_avail=1 , але не виходить, просто нічого не відбувається (чекав кілька днів)
[file]14701[/file]
Andrew написав: Я зробив бекап і видалив сервер на хецнері, через деякий час відновив
тоді треба зрозуміти хто налаштовував до цього зараз у вас повністю закритий вихідний трафік із сервера
[quote]
Andrew написав:
Я зробив бекап і видалив сервер на хецнері, через деякий час відновив
[/quote]
тоді треба зрозуміти хто налаштовував до цього
зараз у вас повністю закритий вихідний трафік із сервера
Устименко Ігор OneBox production OneBox CTO написав:
Andrew написав: Я зробив бекап і видалив сервер на хецнері, через деякий час відновив
тоді треба зрозуміти хто налаштовував до цього зараз у вас повністю закритий вихідний трафік із сервера
як вихідний йде
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
OneBox CTO написав:
[quote]
Andrew написав:
Я зробив бекап і видалив сервер на хецнері, через деякий час відновив
[/quote]
тоді треба зрозуміти хто налаштовував до цього
зараз у вас повністю закритий вихідний трафік із сервера
[/quote]
як вихідний йде [file]14716[/file] [file]14717[/file]
Andrew написав: Добрий день. Допоможіть, будь ласка, вирішити проблему, вже місяць бокс не працює, робота стоїть, а гроші за оренду хмари йдуть.
у вас коробковий ванбокс сервер після відновлення взагалі не налаштований я можу все налаштувати – займе 2ч робити?
[quote]
Andrew написав:
Добрий день. Допоможіть, будь ласка, вирішити проблему, вже місяць бокс не працює, робота стоїть, а гроші за оренду хмари йдуть.
[/quote]
у вас коробковий ванбокс
сервер після відновлення взагалі не налаштований
я можу все налаштувати – займе 2ч робити?
Устименко Ігор OneBox production OneBox CTO написав:
Andrew написав: Добрий день. Допоможіть, будь ласка, вирішити проблему, вже місяць бокс не працює, робота стоїть, а гроші за оренду хмари йдуть.
у вас коробковий ванбокс сервер після відновлення взагалі не налаштований я можу все налаштувати – займе 2ч робити?
Робити
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
OneBox CTO написав:
[quote]
Andrew написав:
Добрий день. Допоможіть, будь ласка, вирішити проблему, вже місяць бокс не працює, робота стоїть, а гроші за оренду хмари йдуть.
[/quote]
у вас коробковий ванбокс
сервер після відновлення взагалі не налаштований
я можу все налаштувати – займе 2ч робити?
[/quote]
Робити
Andrew написав: А скажіть будь ласка що саме робитимете, щоб я хоча б знав
1. налаштували конфіги php 2. переключили сервер на ipv4 так як він стояв тільки в режимі ipv6, тому нічого не працює 3. переналаштували крони – зараз проблема з хвилинним 4. змінили налаштування бази - лаги повинні піти зараз 5. встановили недостатнє ПЗ перевіряйте чи все ок
[quote]
Andrew написав:
А скажіть будь ласка що саме робитимете, щоб я хоча б знав
[/quote]
1. налаштували конфіги php
2. переключили сервер на ipv4 так як він стояв тільки в режимі ipv6, тому нічого не працює
3. переналаштували крони – зараз проблема з хвилинним
4. змінили налаштування бази - лаги повинні піти зараз
5. встановили недостатнє ПЗ
перевіряйте чи все ок
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар