Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Після того, як я закрив у своєму особистому боксі доступ для співробітників OneBox, мене вибило з особистого боксу. Не можу тепер зайти (ввожу логін і пароль правильно)
Можете допомогти?
Після того, як я закрив у своєму особистому боксі доступ для співробітників OneBox, мене вибило з особистого боксу. Не можу тепер зайти (ввожу логін і пароль правильно) Можете допомогти?
Чижик Олександр Сергійович Адміністратор писав/ла: Ви самі зі собою зіграли злий жарт
Чи не можна це питання вирішити? Раніше я теж закривав доступ, але ж мене пускало
[quote]
Чижик Олександр Сергійович
Адміністратор писав/ла:
Ви самі зі собою зіграли злий жарт [file]1577[/file]
[/quote]
Чи не можна це питання вирішити?
Раніше я теж закривав доступ, але ж мене пускало
Устименко Ігор OneBox CTO написав: на твою gmail пошту надіслав дані
Лист поки не надійшов. Коли отримаю листа, то відразу відзначу питання вирішеним
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
на твою gmail пошту надіслав дані
[/quote]
Лист поки не надійшов. Коли отримаю листа, то відразу відзначу питання вирішеним
Устименко Ігор OneBox CTO написав: в тебе пошта в твоєму боксі не налаштована тому і не прийшло(((( куди тобі доступи надіслати?
Якщо можна, то в Вайбер: +380634547366
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
в тебе пошта в твоєму боксі не налаштована тому і не прийшло((((
куди тобі доступи надіслати?
[/quote]
Якщо можна, то в Вайбер:
+380634547366
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар