Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день.
Підкажіть, будь ласка, скільки можна безболісно для швидкості роботи системи додавати додаткові поля у процесах?
І наскільки загальмовується робота (як це взагалі виміряти) при додаванні нової сотні полів у процесах...?
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, скільки можна безболісно для швидкості роботи системи додавати додаткові поля у процесах? І наскільки загальмовується робота (як це взагалі виміряти) при додаванні нової сотні полів у процесах...?
Полторак Сергій Клієнт писав/ла: Підкажіть, будь ласка, скільки можна безболісно для швидкості роботи системи додавати додаткові поля у процесах?
близько 1000 я бачив і працювало нормально тому думаю сміливо до 2000 можна
Полторак Сергій Клієнт писав/ла: І наскільки загальмовується робота (як це взагалі виміряти) при додаванні нової сотні полів у процесах...?
по суті ви особливо не помітите різницю, різниця буде в налаштуваннях інтерфейсів там буде довше разу на 2
[quote]
Полторак Сергій
Клієнт писав/ла:
Підкажіть, будь ласка, скільки можна безболісно для швидкості роботи системи додавати додаткові поля у процесах?
[/quote]
близько 1000 я бачив і працювало нормально
тому думаю сміливо до 2000 можна
[quote]
Полторак Сергій
Клієнт писав/ла:
І наскільки загальмовується робота (як це взагалі виміряти) при додаванні нової сотні полів у процесах...?
[/quote]
по суті ви особливо не помітите різницю, різниця буде в налаштуваннях інтерфейсів там буде довше разу на 2
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар